arkadaşlar boşuna uğraşıyor, yanlış konuda arama yapıyorsunuz.
ben cosmo farını aracıma uygulattım. hemde istediğim gibi değişiklikler yaparak. ilave ledler ile, uzuları da ilave ledlerle güçlendirerek.
yine de burada yazan hellanın fiyatını bulmadı yaptırdığım iş.
konunun başlığını hatırlamıyorum ama arama yaptığınızda bulursunuz. bakın, inceleyin.
eğer yaptırmaya karar verirseniz tek yapacağınız merceği değiştirmek olsun. diğer ilaveleri yaptırmayın, fabrikasyon gibi olmuyor çünkü.
Emin kardeş senden rica edicem yarama tuz basma bir foto lütfen ve tecrübelerinle birlikte fiyat ile yapan firma bilgilerini bizimle paylaşır mısın?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
konuyu bi inceleyin arkadaşlar. 4000 lira verdiler farlarıma vermedim o zaman
gece uzun yol acayip keyifli hale geldi. selektör attığımda yol istemek için, önümdekinin önündeki bile sağa kaçıyor direk
ancak size tavsiyem eğer böyle bir işe girişirseniz, tekrar söylüyorum gündü farlarının yerini değiştirmeyin. sinyallerin yerini de değiştirmeyin.
uzunlar için hariçten takılan ledler olmasa da olur. orjinalliği bozulunca bir defa, fabrikasyon gibi olmuyor.
şu an sinyallerimde de gündüz ledlerimde de problemler yaşıyorum. ama farları tekrar söküp ankaraya göndermek için eskilerini kullanmayı gözüm yemiyor
bu işin bana toplam maliyeti 3000 lirayı biraz geçti. ama sorun benden kaynaklıydı. sonradan sonradan çok şey istedim ben.
sadece cosmo farlarını bizim araçlara uygulatmak 2000 lira civarına bitebilecek bi olay. bir takım çıkma far alıyorsunuz yaklaşık 1000 liraya.
bixenon mercek seti alıyorsunuz, adaptif olmayan fardan çıkma olması lazım. balastları ve ampulleri ve işçiliği de yaklaşık 1000 lira tutuyor.
şu an oktay ustaya amcamın aracının farlarını gönderdik. 950 liraya mercek dönüşümü, oem balastlar, oem ampuller kullanarak bi-xenon haline geliyorlar.
Yorum