Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition için cosmo farı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Edition için cosmo farı

bir yerden bir teklif geldi cosmo farları için benim aracım 2011 Edition cosmo farları taksam arıza lambası falan yakarmı acaba bu konuyu merak ediyorum..alfa uygulaması sorun degil sadece zenon lar ve gündüz ledleri calisirmi bilgisi olan paylasırsa sevinirim..
    Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Ynt: Edition için cosmo farı

bulabiliyorsanız komple farı çanağı ile bulup takın çanak bir kere açıldımı vakumu gidiyor ve tozlanmaya başlıyor

Yorum

800 tl dedi çiftine...sorun cıkartır diye korkuyorum
      Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

Daha önce orjinal cosmo farını takan üyemiz olmuştu.hemde bi-xenon(uzun-kısa tek mercek üzerinde) olarak yaptı. onunla iletişime geçebilirseniz yardımcı olacaktır.

Yorum

Bu xenon konusunda herhangi bir firma insignia icin cosmo farı görünümünde bir far uretimi yapmiyormu? mesela sonradan takilan navi gibi.. bilgisi olan varmi?
          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Hella markasının ürettikleri var ama yüksek fiyatlara satıyorlar.Edition farına mercek taktıra bilirsiniz veya çıkma cosmo farı ile halledebilirsiniz.çıkma far ve ya fara mercek yaptırmak aşağı yukarı aynı fiyata gelecektir.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

acaba şu ilandaki ledler editiona uygulanabilir mi?
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bende yaptırmak istiyorum. Amacım çıkma cosmo fari bulup onu mote etmek . Tüm gerekli malzemeyi nasıl temin edeceğim bilmiyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bu konu cooooook tartışıldı ve bi üyemiz azimli bi calışmayla kendi aracına uyguladı ama afl çalışmıyor tabi
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Azimli çalışma derken ? Eskiden vectra b comfort'a bizde cdx farlarını uygulamıştık. Bildiğim kadarıyla far + balast olduktan sonra eski far sökülüp mercekli cosmo farları takılıp aracın sisteminden tanıtılacak. Farklı extra ne var? Bilmediğimden soruyorum, zira 1.4 için cosmo daha gelecek gibi gözükmüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burock
                      Azimli çalışma derken ? Eskiden vectra b comfort'a bizde cdx farlarını uygulamıştık. Bildiğim kadarıyla far + balast olduktan sonra eski far sökülüp mercekli cosmo farları takılıp aracın sisteminden tanıtılacak. Farklı extra ne var? Bilmediğimden soruyorum, zira 1.4 için cosmo daha gelecek gibi gözükmüyor.
                      Vectra B ile Insignia arasında çooooooooooooooooooooooooooooooooooook elektronik fark var Insignia, plaka aydınlatmalarına led takınca bile uyarı veren bir araba, elektronik değişiklikler yapmak kolay değil.
                      InsigniaTEAM

Yorum

çagrı dogru söylüyor. benim korktugum konuda o sonucta her yerinde sensöyler var arbanın uyumsuz bişey takınca ikaz veriyor.
                        Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

konuyu hortlatmı gibi oldum ama ben bu hella kitlerden almak istiyorum ve şöyle avantajımız var.eğer bana birisi bu parça numarasını verirse direk ithalatcıdan alabiliriz

Yorum

1ZT 009 631-321 şöyle bir numara buldum acep

Yorum

arkadaşlar boşuna uğraşıyor, yanlış konuda arama yapıyorsunuz.
                              ben cosmo farını aracıma uygulattım. hemde istediğim gibi değişiklikler yaparak. ilave ledler ile, uzuları da ilave ledlerle güçlendirerek.
                              yine de burada yazan hellanın fiyatını bulmadı yaptırdığım iş.
                              konunun başlığını hatırlamıyorum ama arama yaptığınızda bulursunuz. bakın, inceleyin.
                              eğer yaptırmaya karar verirseniz tek yapacağınız merceği değiştirmek olsun. diğer ilaveleri yaptırmayın, fabrikasyon gibi olmuyor çünkü.

Yorum

İşleniyor...
                              X