bir yerden bir teklif geldi cosmo farları için benim aracım 2011 Edition cosmo farları taksam arıza lambası falan yakarmı acaba bu konuyu merak ediyorum..alfa uygulaması sorun degil sadece zenon lar ve gündüz ledleri calisirmi bilgisi olan paylasırsa sevinirim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Edition için cosmo farı
Collapse
X
-
Ynt: Edition için cosmo farı
Hella markasının ürettikleri var ama yüksek fiyatlara satıyorlar.Edition farına mercek taktıra bilirsiniz veya çıkma cosmo farı ile halledebilirsiniz.çıkma far ve ya fara mercek yaptırmak aşağı yukarı aynı fiyata gelecektir.
Yorum
-
Bende yaptırmak istiyorum. Amacım çıkma cosmo fari bulup onu mote etmek . Tüm gerekli malzemeyi nasıl temin edeceğim bilmiyorum.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
bu konu cooooook tartışıldı ve bi üyemiz azimli bi calışmayla kendi aracına uyguladı ama afl çalışmıyor tabiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Azimli çalışma derken ? Eskiden vectra b comfort'a bizde cdx farlarını uygulamıştık. Bildiğim kadarıyla far + balast olduktan sonra eski far sökülüp mercekli cosmo farları takılıp aracın sisteminden tanıtılacak. Farklı extra ne var? Bilmediğimden soruyorum, zira 1.4 için cosmo daha gelecek gibi gözükmüyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BurockAzimli çalışma derken ? Eskiden vectra b comfort'a bizde cdx farlarını uygulamıştık. Bildiğim kadarıyla far + balast olduktan sonra eski far sökülüp mercekli cosmo farları takılıp aracın sisteminden tanıtılacak. Farklı extra ne var? Bilmediğimden soruyorum, zira 1.4 için cosmo daha gelecek gibi gözükmüyor.InsigniaTEAM
Yorum
-
arkadaşlar boşuna uğraşıyor, yanlış konuda arama yapıyorsunuz.
ben cosmo farını aracıma uygulattım. hemde istediğim gibi değişiklikler yaparak. ilave ledler ile, uzuları da ilave ledlerle güçlendirerek.
yine de burada yazan hellanın fiyatını bulmadı yaptırdığım iş.
konunun başlığını hatırlamıyorum ama arama yaptığınızda bulursunuz. bakın, inceleyin.
eğer yaptırmaya karar verirseniz tek yapacağınız merceği değiştirmek olsun. diğer ilaveleri yaptırmayın, fabrikasyon gibi olmuyor çünkü.
Yorum
Yorum