ARKADAŞLAR COSMO İÇİN SİSLERE XENON TAKMAK İSTİYORUM ARIZA ÇIKARTMAYACAK DAHA ÖNCE UYGULADIĞINIZ XENON MARKASI VARSA BANA SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA COSMO İÇİN XENON
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA COSMO İÇİN XENON
yeni konu açmak istemedim. sisler için AFL ile renk ve parlaklık olarak uyumlu xenon hangisi olur? 5000K hoşuma gitti benim ama sislerde xenon deneyen kullanan varsa ve bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23ben xenon değilde beyaz ampul taktım mavi boyalı photon philips h10 5000k, xenon etkisi veriyor, ve farlarla uyumu süper, sabahları genelde sadece parklar ve beyaz sisleri yakınca çok çekici oluyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: berkay55ömer abi nerdesinnn seni bekliyorum ona göre bulup taktırcam bu amopulü2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediOrjinal yazı sahibi: berkay55ömer abi nerdesinnn seni bekliyorum ona göre bulup taktırcam bu amopulü
Yorum
-
bir de forumda takip ettiğim kadarıyla sanırım elektronik aksamda orijinal parçalar dışında değişiklik yapınca araç hata gösteriyormuş.
bu hataya sebep olmayacak şekilde beyaz ampul bulmak mümkün müdür?1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Ben 6k xenon taktırdım ama markasını tam olarak hatırlayamıyorum çift dirençli balance lazım. o zaman arıza yakmıyor ve ben gayet memnunum. xenonun farkı gerçekten keyif veriyor.2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
06dp1460
Yorum
Yorum