Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA COSMO İÇİN XENON

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA COSMO İÇİN XENON

ARKADAŞLAR COSMO İÇİN SİSLERE XENON TAKMAK İSTİYORUM ARIZA ÇIKARTMAYACAK DAHA ÖNCE UYGULADIĞINIZ XENON MARKASI VARSA BANA SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?

Ynt: İNSİGNİA COSMO İÇİN XENON

ben xenon değilde beyaz ampul taktım mavi boyalı photon philips h10 5000k, xenon etkisi veriyor, ve farlarla uyumu süper, sabahları genelde sadece parklar ve beyaz sisleri yakınca çok çekici oluyor

Yorum

bendede beyaz ampul var mtech marka, xenon gibi duruyor çok memnunum sende öle yap xenonla uğraşma
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

yeni konu açmak istemedim. sisler için AFL ile renk ve parlaklık olarak uyumlu xenon hangisi olur? 5000K hoşuma gitti benim ama sislerde xenon deneyen kullanan varsa ve bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.
        1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          ben xenon değilde beyaz ampul taktım mavi boyalı photon philips h10 5000k, xenon etkisi veriyor, ve farlarla uyumu süper, sabahları genelde sadece parklar ve beyaz sisleri yakınca çok çekici oluyor
          ömer abi senden bi ricam olacaktı.bende senin ampüllerden taktırmak istiyorum.aracının önden gündüz ve gece çekilmiş fotoğrafları varsa koyabilir misin buraya ? eğer gerçekten çok çekici duruyorsa biran önce taktırmak istiyorum aynısından.

Yorum

evet fotoğraf çok iyi olurdu

Yorum

ömer abi nerdesinnn seni bekliyorum ona göre bulup taktırcam bu amopulü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                Ömer arabasını sattı o yüzden resim çekebileceğini zannetmiyorum artık
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                  Orjinal yazı sahibi: berkay55
                  Ömer arabasını sattı o yüzden resim çekebileceğini zannetmiyorum artık
                  deme ahmet abi neyse taktırcağım zaman ömer abinin kullandığından alcam.güzel dediyse güzeldir sonuçta

Yorum

bir de forumda takip ettiğim kadarıyla sanırım elektronik aksamda orijinal parçalar dışında değişiklik yapınca araç hata gösteriyormuş.

bu hataya sebep olmayacak şekilde beyaz ampul bulmak mümkün müdür?

Yorum

Ben 6k xenon taktırdım ama markasını tam olarak hatırlayamıyorum çift dirençli balance lazım. o zaman arıza yakmıyor ve ben gayet memnunum. xenonun farkı gerçekten keyif veriyor.
                      2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
                      06dp1460

Yorum

İşleniyor...
                      X