Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CAD ortamında Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CAD ortamında Insignia

Yabancı sitelerde gezerken, tasarım aşamasındaki 3DMAX ile katı modelleme yapılmış otomobilimizin değişik köşelerini yayınlayalım renk gelsin diyeceğim ama bu pozlar monorenk...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

CAD ortamında Insignia (devam...)

İki resim daha var, bir mesaj sadece 4 resim kabul ediyor devamı burada..

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Ynt: CAD ortamında Insignia

öncelikle paylaşımın için teşekkürler abi.
      çizimlerin rengi önemli değil, bu çizimler sayesinde aracın herşeyi pc ortamında oluyor.
      şöyle söyleyim, aracın şasesini, metallerinin sertliğini, dayanıklılığını vs. ayarlarsan sanal ortamda çarpışma testi bile yapabilirsin,
      okadar detaylı bir program kendisi

bu program sayesinde araca istediğin modifiyeyi yapıp detaylı bir şekilde görme imkanın var,
      ben mesela çok istiyorum ama programı kullanmayı bilmiyorum ihihi

jpg dosyaları değilde, 3dsmax'den çıkan dosyaları paylaşmışlar mı? uzantısını bilmiyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

Acaba Bu modeller Seri üretime geçmeden öncemi hazırlanmış yoksa Seri üretime geçtikten sonra mı yapmışlar anlayamadım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

programı kullanmayı bilen birisi rahatlıkla yapabilir abi, Opel böyle bir teknik çizimi dağıtmaz bence.
          InsigniaTEAM

Yorum

bu arada renklerin böyle olmasının sebebi, çizim aşamasında bilgisayarı boştan yere kasmamak için.
            render alınırken sıradan bir pc kendinden geçiyor, sağlam makineler lazım

mesela render alınmış hali böyle oluyor, gerçeğe çok yakın:

InsigniaTEAM

Yorum

3ds gordummu saygıyla egılırım belki oyun ıcın modelleme yapılmıs olabilir

Yorum

Hemen hangi siteden aldığımı gözden geçirdim ancak bulamadım. Hatırladığım resmi bir site değildi yanı herhangi bir car body design firmalarından birinin sitesiydi sanırım. Ancak kesinlikle işlem yapabileceğimiz dosya formatı yoktu. Ben de AutoCAD (dxf) dosyalarını aradım ama nafile. Tasarım tahminime göre üretim sonrası modifiyeler için geliştirilmiş.

Yorum

Konuyu diriltmiş olacağım ancak, arkadaşlar, takdir edersiniz ki bu derece detaylı bir modeli kimse bedavaya vermez.
                  Buyrun model: http://www.3d02.com/Opel_Insignia_2009_3M51038.aspx

Biraz daha ucuz ve kalitesiz modeller de mevcut.
                  '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                  '15 BMW 118i LCI

Yorum

3dmax hayatımız oldu endüstriyel tasarımcı olmam sebebiyle
                    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Arkadaşlar şu siteye bakın bakalım sanırım 3d çizimi sanırım indirilebiliyor

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

sanmıyorum abi, zaten high speed downloads dedikleri reklam linkleri, büyük ihtimalle başka siteye yönlendiriyor.
                        insignia'ya tıkladım, oda 2000-3000kbps'lik download gösteriyor, benim gözüm kesmedi.
                        zaten alttaki Vectra modeli gibiyse bedavada olsa indirmeye değmez ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

Bu linkteki DEPOSITFILES.COM sitesindeki dosyalar indirilebiliyor.Şu kota olmasa daha şimdiden 3.7 gb
                          Orjinal yazı sahibi: cagri
                          sanmıyorum abi, zaten high speed downloads dedikleri reklam linkleri, büyük ihtimalle başka siteye yönlendiriyor.
                          insignia'ya tıkladım, oda 2000-3000kbps'lik download gösteriyor, benim gözüm kesmedi.
                          zaten alttaki Vectra modeli gibiyse bedavada olsa indirmeye değmez ihihi

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                          35GB5825  A Rh+

Yorum

Verdiğiniz warez sitede, Insignia ile ilgili bişey bulamıyo, alttaki şeyler Opel'den buldukları, onları indirebilirsiniz.

Bu arada hazır TIS linki verilmişken, konuyu hafif dağıtmış olacağım ancak, TIS, EPC vs hangisi hangi işe yarar, en son versiyonları nedir? Bilgi verebilir mi? Hatta elinde son sürümü olan arkadaş kendi bağlantılarını, veya indirdiği siteyi direk verebilirse çok güzel olur? Bu arada biliyorum bu isteğim warez, ancak Opel kendi de servisleri de doğru düzgün ne biliyorlar, ne söylüyorlar, mecbur araçla ilgili her türlü bilgiye mecburen kendimiz bakmak zorundayız.
                            '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                            '15 BMW 118i LCI

Yorum

TIS 2000 veya TIS2WEB Technical Information System olarak bilinir. Şu sıralarda daha çok web based olarak kullanılıyor.
                              Eski versiyonu TIS 2000 idi. Bu programda aracınızına ait tüm bilgiler web aracılığıyla günce bulunabiliyor. Kampanyalar varsa izlenebiliyor. Sadece bilgi ile sınırlı kalmıyor aracınıza ait yeni yazılımlar burdan alınıyor ve Panasonic laptop ve özel interface ile güncelleme sağlanıyor. Kısacası TIS servislerin kullandığı özel bir ara yüz prg.

EPC ise Electronic Part Kataloğu: İçersinde tüm Opel ailesine ait araçların detaylı patlatılmış resimleri var.
                              Parça sipariş etmek istiyorsunuz ama Parçanın numarasını veya sizin aracınıza ait olup olmadığını merak ediyorsunuz.
                              İşte bu prg. size göre. Yaklaşık 5 Gb. Servislerin parça siparişleri öncesi genelde P/N bulmak veya doğrulamak için kullandığı prg.
                              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                              X