Yabancı sitelerde gezerken, tasarım aşamasındaki 3DMAX ile katı modelleme yapılmış otomobilimizin değişik köşelerini yayınlayalım renk gelsin diyeceğim ama bu pozlar monorenk...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CAD ortamında Insignia
Collapse
X
-
Ynt: CAD ortamında Insignia
öncelikle paylaşımın için teşekkürler abi.
çizimlerin rengi önemli değil, bu çizimler sayesinde aracın herşeyi pc ortamında oluyor.
şöyle söyleyim, aracın şasesini, metallerinin sertliğini, dayanıklılığını vs. ayarlarsan sanal ortamda çarpışma testi bile yapabilirsin,
okadar detaylı bir program kendisi
bu program sayesinde araca istediğin modifiyeyi yapıp detaylı bir şekilde görme imkanın var,
ben mesela çok istiyorum ama programı kullanmayı bilmiyorum ihihi
jpg dosyaları değilde, 3dsmax'den çıkan dosyaları paylaşmışlar mı? uzantısını bilmiyorum.InsigniaTEAM
Yorum
-
bu arada renklerin böyle olmasının sebebi, çizim aşamasında bilgisayarı boştan yere kasmamak için.
render alınırken sıradan bir pc kendinden geçiyor, sağlam makineler lazım
mesela render alınmış hali böyle oluyor, gerçeğe çok yakın:
InsigniaTEAM
Yorum
-
Hemen hangi siteden aldığımı gözden geçirdim ancak bulamadım. Hatırladığım resmi bir site değildi yanı herhangi bir car body design firmalarından birinin sitesiydi sanırım. Ancak kesinlikle işlem yapabileceğimiz dosya formatı yoktu. Ben de AutoCAD (dxf) dosyalarını aradım ama nafile. Tasarım tahminime göre üretim sonrası modifiyeler için geliştirilmiş.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Konuyu diriltmiş olacağım ancak, arkadaşlar, takdir edersiniz ki bu derece detaylı bir modeli kimse bedavaya vermez.
Buyrun model: http://www.3d02.com/Opel_Insignia_2009_3M51038.aspx
Biraz daha ucuz ve kalitesiz modeller de mevcut.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
sanmıyorum abi, zaten high speed downloads dedikleri reklam linkleri, büyük ihtimalle başka siteye yönlendiriyor.
insignia'ya tıkladım, oda 2000-3000kbps'lik download gösteriyor, benim gözüm kesmedi.
zaten alttaki Vectra modeli gibiyse bedavada olsa indirmeye değmez ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
Bu linkteki DEPOSITFILES.COM sitesindeki dosyalar indirilebiliyor.Şu kota olmasa daha şimdiden 3.7 gb
Orjinal yazı sahibi: cagrisanmıyorum abi, zaten high speed downloads dedikleri reklam linkleri, büyük ihtimalle başka siteye yönlendiriyor.
insignia'ya tıkladım, oda 2000-3000kbps'lik download gösteriyor, benim gözüm kesmedi.
zaten alttaki Vectra modeli gibiyse bedavada olsa indirmeye değmez ihihi
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Verdiğiniz warez sitede, Insignia ile ilgili bişey bulamıyo, alttaki şeyler Opel'den buldukları, onları indirebilirsiniz.
Bu arada hazır TIS linki verilmişken, konuyu hafif dağıtmış olacağım ancak, TIS, EPC vs hangisi hangi işe yarar, en son versiyonları nedir? Bilgi verebilir mi? Hatta elinde son sürümü olan arkadaş kendi bağlantılarını, veya indirdiği siteyi direk verebilirse çok güzel olur? Bu arada biliyorum bu isteğim warez, ancak Opel kendi de servisleri de doğru düzgün ne biliyorlar, ne söylüyorlar, mecbur araçla ilgili her türlü bilgiye mecburen kendimiz bakmak zorundayız.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
TIS 2000 veya TIS2WEB Technical Information System olarak bilinir. Şu sıralarda daha çok web based olarak kullanılıyor.
Eski versiyonu TIS 2000 idi. Bu programda aracınızına ait tüm bilgiler web aracılığıyla günce bulunabiliyor. Kampanyalar varsa izlenebiliyor. Sadece bilgi ile sınırlı kalmıyor aracınıza ait yeni yazılımlar burdan alınıyor ve Panasonic laptop ve özel interface ile güncelleme sağlanıyor. Kısacası TIS servislerin kullandığı özel bir ara yüz prg.
EPC ise Electronic Part Kataloğu: İçersinde tüm Opel ailesine ait araçların detaylı patlatılmış resimleri var.
Parça sipariş etmek istiyorsunuz ama Parçanın numarasını veya sizin aracınıza ait olup olmadığını merak ediyorsunuz.
İşte bu prg. size göre. Yaklaşık 5 Gb. Servislerin parça siparişleri öncesi genelde P/N bulmak veya doğrulamak için kullandığı prg.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum