(OPC - panjur)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ön panjur ve bağaj spoileri
Collapse
X
-
Ynt: Ön panjur ve bağaj spoileri
panjuru nezeman yaptırdınız acaba. ayrıyetten kendınızı tanıtırsanız sevınırız gule gule kullanın
-
bugün sizce nasıl olmuş pek karar veremedim ben.Orjinal yazı sahibi: mertk
Yorum
-
-
sağolasın ps de güzel duruyor.Bende karasız kaldım zaten deniyim dedim nasıl duruyor diye ama farklı spor bir hava katıyor sankiOrjinal yazı sahibi: mertkhttp://tinypic.com/ buradan yukleyebılırsınOrjinal yazı sahibi: Cihanbugün sizce nasıl olmuş pek karar veremedim ben.Orjinal yazı sahibi: mertk
Yorum
-
panjur güzel olmuş spolier çekim açısından ötürü net gözükmüyor ama eminim oda güzeldir. odak opel servis müdürünün beyaz insigniası var onda görmüştüm güzel göünüyor.. bu arada sizin araçta ekzoz istiyorF30 Sport+
Yorum
-
teşekkür ederim.Orjinal yazı sahibi: viperkingPanjur güzel olmuş
sağolasın kardeş iyi olmuş telle çektiğim için gerçi görüntü kötü birazOrjinal yazı sahibi: mertkbuyultulmus hallerını ılk mesaja tasıdım gereksız mesajlar sılınmıstır
dediğiniz beyaz insigniayı görmüştüm bayinin önünde herzaman onda komple bodykit var.Havalar bir türlü düzelmediki adam gibi yıkatıp çekiyim resimlerini ozamn net anlaşılır.Bu arada egzoz konusuna katılıyorum şimdiki amacım egzozları yaptırmak ve difüzörü değiştirmek orjinali gibi olsun istiyorum yoksa difüzör değişmeden yapıldığında çakma duruyor.Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55panjur güzel olmuş spolier çekim açısından ötürü net gözükmüyor ama eminim oda güzeldir. odak opel servis müdürünün beyaz insigniası var onda görmüştüm güzel göünüyor.. bu arada sizin araçta ekzoz istiyor
- Alıntılar 1 mesajda toplanmıştır
Yorum
-
Arka Spoiler orjinal mi? Ne kadara mal oldu? Montajında delik açılıyor mu, yoksa yapıştırılıyor mu? Nereden buldunuz?
Amma sordum::::::[center]
2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Yorum
-
estafurullah ne demek!amaç birbirimize yardımcı olmak.spoiler orjinal delme fln yok içine yapıştırıcı madde sürüp monte ettiler.200tl ye mal oldu bursada yeri siparişle geliyor olduğun yere 5 dakkada hallediyolar.Zaten bursadaki firma istanbuldaki odak,ataköy,erdemir gibi bayilere veren yerdir.
Yorum
Yorum