bence sadece görüntü ise kesinlikle olmaz nedenide soguk havalarda sadece tek egzost dan duman cıkacak buda cok komik oluyor benim şahsi fikrim tabiki
sonra tanponun altında egzost delikleri yok sanırım bunun içinde hepsiopel.com adresindeki tlf arayın tanpon altı çif cıkış divizörü alın ben 6 ay önce 120 tl almıştım
sonra egzost cudan temin edebileceğiniz son susturucuyu oraya monte ettirin
o egzostun borusunuda faal olan boruya monte ettirin
alın size çif cıkış egzost daha geniş bilgi için pm den görüşebiliriz ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bence sadece görüntü ise kesinlikle olmaz nedenide soguk havalarda sadece tek egzost dan duman cıkacak buda cok komik oluyor benim şahsi fikrim tabiki
sonra tanponun altında egzost delikleri yok sanırım bunun içinde hepsiopel.com adresindeki tlf arayın tanpon altı çif cıkış divizörü alın ben 6 ay önce 120 tl almıştım
sonra egzost cudan temin edebileceğiniz son susturucuyu oraya monte ettirin
o egzostun borusunuda faal olan boruya monte ettirin
alın size çif cıkış egzost daha geniş bilgi için pm den görüşebiliriz ihihi
.Orjinal gibi yapılması yine çok tutmaz kanımca,ama ses fazlalaşabilir ve belki proplem olur dediler.Tampon altı çift çıkıştada yine ilk çıkıştan fazla diğerinden az duman çıkmazmı?Bu yüzdende diğerini bir boruya kaynatarak montaj yaptırdım.Eğer 1,6 turbolardaki gibi çift eksoz olayı faydalı olursa diye ikinci eksoz tesisatıda hazırlı olur diye düşündüm.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Ben çok zorlanmadım.Aklıma geldi.Bakmak için çıktım.2-3 saat sonra bütün herşey bitmişti.Çok zor olmayacağını düşünüyorum.
Yapılan işlemleri bir yazabilirmisin abi? Bende sorayım servise....
2 tane eksoz başlığı aldım sadece.Birincisi orjinal eksoz çıkışına bağlandı,diğeride sanki eksoz bağlantısı varmış gibi sağ tarafa önce eksoz çubuğu demir çubukla kaynak yapılarak montelendi.Zaten sağ tarafta montaj yapmak için yer varmış.Bir kaç gün sonrada içlerine siyah siprey boya ile boyarız olur biter.Amaç 1.6 gibi olması değil,amaç göze güzel görünmesi.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
ORJİNAL egzost un borusunun içini bıraz kapatırsan yani borunun icine yarım bi parca sokarsan o proplemi çözersin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bişeyi unuttunuz, tek egzoz arabayı çift egzoz çalışacak şekilde yaparsanız diğer tarafa da son susturucu almak lazım servis bu yüzden yüksek fiyat vermiştir.
bişeyi unuttunuz, tek egzoz arabayı çift egzoz çalışacak şekilde yaparsanız diğer tarafa da son susturucu almak lazım servis bu yüzden yüksek fiyat vermiştir.
Bana da bugün gittiğim egzozcu bu şekilde söyledi. 2. bir susturucu da takmak gerekecekmiş sağ tarafa. Susturucu içinde 450 TL gibi bir fiyat söyledi. Şu anda elimde forumdan Ahmet arkadaşımdan edindiğim difüzör ve 2 adet krom egzoz ucu mevcut. Sağolsun yardımcı oldu o da.
Kısacası bu 2. susturucuyu taktırmak, çift egzoz ucu için illaki şart mıdır? Başka yere mi gitsem ya da?
Bana da bugün gittiğim egzozcu bu şekilde söyledi. 2. bir susturucu da takmak gerekecekmiş sağ tarafa. Susturucu içinde 450 TL gibi bir fiyat söyledi. Şu anda elimde forumdan Ahmet arkadaşımdan edindiğim difüzör ve 2 adet krom egzoz ucu mevcut. Sağolsun yardımcı oldu o da.
Kısacası bu 2. susturucuyu taktırmak, çift egzoz ucu için illaki şart mıdır? Başka yere mi gitsem ya da?
evet cok ses cıkabilir bizim araçlar dizel oldugu için pek ses cıkmadı
Of ya hakkaten moralim bozuldu valla. Susturucu içinde 450 TL gibi bişeyler söyledi adam. İşçilik hariç muhtemelen. Bu fiyat normal midir ki?
Yoksa sırf görüntü işi mi yaptırsak. 2. uç boşta blink
Abi. Ben ankarada sanayide çok hafif ses artırmış olan bir egsoz sistemi yaprtırtmıştım. 2. Susturucuyu, 80-90 tl gibi bi rakama aldım. Sıfır ama boyutu normale oranla biraz daha küçük, arka aksın ordan 2'ye t boru ile böldürdüm, ara borular filan yaptırdım. 2 tane krom egsoz ucu aldım ve montaj dahil 250 tl gibi bi rakam ödedim.Herşey dahil. Bence 450 tl sadece susturucu için çok para.
Of ya hakkaten moralim bozuldu valla. Susturucu içinde 450 TL gibi bişeyler söyledi adam. İşçilik hariç muhtemelen. Bu fiyat normal midir ki?
Yoksa sırf görüntü işi mi yaptırsak. 2. uç boşta blink
Samet Hocam gönderdiğim fotodaki gibi egzosun altından uzatılacak boruyla bu sorun çözülebilir. Yok egzosa dokunmayalım dersen sadece görüntü için sağdaki ucu da üsten bir noktaya sabitletebilrsin de.. Bir kış kullandım aracı dumanla ilgili bi komik durum söz konusu olmuyor.
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum