Trafikte makas atan doblo tarzı ticari araçlar, sinyalsiz serit değiştirenler ya da sisleri bütün farları yakıp aracı gazino gibi dolaşanlar veya emniyet şeridinde babasının yoluymuş gibi gidip ambulansların trafiğe takılmasını sağlayan insan gibi davranan HAYVANLARI bitirdilerde bana kaldı dimi abi? Ben çok sert kullanan bir insan değilim heleki kural dışına çıkan bir insan hiç değilim tek kusurum bilgimi paylaşmayı huy edinmem ve bilgi vermek için bilgim yoksa bile aracı o şartlarda deneyip sonuçları yazarım..... Çok suçluyum dediğin gibi.......
hepsiopelim.com adresinden tlf alın insignia egzoz cıkısı diye sorun sanırım 150 tl gerisi egzozcunun işi cok kolay bi uygulama ben yaptırdım hava sogukken insanın bi masa atıp o cıkan dumanı izleyesi geliyor haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
hahahaha benide 1.6 115 hp sananlar oluyo gelip soruyolar.yok bu 1.4 deyince bu kasayı kaldırmaz vs. fln diyolar bende evet kaldırmıyo zaten diyorum
Aldım aracı 1000 km yi geçince adettendir biraz sıkıştırmak gerekir. Çerkezköy'e işimiz vardı 125 km mesafe tam biçilmiş kaftan neyse mahmutbey gişelerden bir çıktım arkada yazı yok tek egzoz bir tane C5 arkada e-hdi diyor neyse 120 ile 4. vites gidiyorum sellektör yaptım baktım gaza basıyor bende bastım 150-160 derken delirdi sağa geçti arkama geldi baktı birşey yazmıyor o da basmaya başladı 190 oldu baktı yetişemiyor geçti sağa kayboldu......... ÇOK SEVİYORUM 1.4 TURBOYU ÇOOOOKKKKK..... haha
bunun bide bana tam tersi oldu 150-160la giderken baktım çok uzaklardan biri sellektör yapıyo ben ne olduğunu anlayamadan yanımdan geçip gitti bi baktımki 1.6 turboymuş en az 220yle fln geçti yanımdan
hepsiopelim.com adresinden tlf alın insignia egzoz cıkısı diye sorun sanırım 150 tl gerisi egzozcunun işi cok kolay bi uygulama ben yaptırdım hava sogukken insanın bi masa atıp o cıkan dumanı izleyesi geliyor haha
kesinlikle çok güzel görünüyo yalnız dışarda yaptırınca araba garantiden çıkmasın
kesinlikle çok güzel görünüyo yalnız dışarda yaptırınca araba garantiden çıkmasın
ya bu garanti felan bahane, bu zamana kadar egzozdan dolayı arabam garantiden çıktı diyen duymadım ben
servis kendi para kazanmak için öyle demiştir. hadi uygun fiyat olsa serviste yaptırılır ama 1500-2000 lira çok yüksek bir rakam bence. o paraya çok iyi spor egzoz alınır.
bıraksınlar bu işleri bişey olmaz 2 egzozla dahada rahatlar araba bunlar bahane
Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
dün servisle konuştum egsoza bağlı bi problem çıkarsa onu garantiden karşılamayız dediler
bıraksınlar bu işleri bişey olmaz 2 egzozla dahada rahatlar araba bunlar bahane
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
110 TL ye toplam maliyeti krom olduğu için uzun süre kullanabilirsin dediler.İkinci eksoz çıkışı sadece görüntü.Ama olumlu yorumlar alabilirsem onada orjinali bağlatmak çok zor değilmiş.Üstelik maliyette anladığım kadarıyla yazılanlar kadar pahalı değil.Sadece iki oksoz çıkışı olursa ses artar dedikleri için 2. çıkışı öylesine sabitlettim.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
110 TL ye toplam maliyeti krom olduğu için uzun süre kullanabilirsin dediler.İkinci eksoz çıkışı sadece görüntü.Ama olumlu yorumlar alabilirsem onada orjinali bağlatmak çok zor değilmiş.Üstelik maliyette anladığım kadarıyla yazılanlar kadar pahalı değil.Sadece iki oksoz çıkışı olursa ses artar dedikleri için 2. çıkışı öylesine sabitlettim.
Yorum