arkadaşlar fotolordan etkilenerek ön panjurumla ve arka stoplarımla biraz oynadım, buyrun fotolar, yorumlarınızı bekliyorum....
bu arada arka sinyallerde amerikan oldu, kırmızı yanmakta....
Hasan Güzel olmuş mat yerine parlak daha mı iyi olurdu diye de düşünüyorum
teşekkür ederim fatih abi, parlağı bende düşündüm ama panjur içersindeki plastik kısımlar mat olduğunda folyoyuda mat yaptırdım, yolum düşerse bide parlak yaptırırım, belkide dedğiğn gibi daha hoş olabilir....
güzel olmuş,tebrikler full kırmızı açık renk araçlara beyaz,gümüş gibi araca yakışıyor,siyah füme laci araca yakışmıyor bence..
teşekkür ederim, aynen dediğin gibi siyah filan yaptırsaydım çok koyu kalırdı ve sırıtırdı, zaten sadece beyaz olan kısımlara yaptırdım, komple stoplara uygulamadım... ama renk müthiş uyum sağladı bence....
abi çok güzel olmuş, yakışmış güle güle keyfini sür anarya lambası sıkıntı yaratmaz demi buarada? burda da siyah bi İnsignia böyle yapmıştı, sonradan anarya lambasını tekrar eski haline çevirmişti..
arkadaşlar benim burada bir sorum olacak.Muhabbeti geçmişken benim aracım 1.6 sport ve yere diğer araçlara göre daha yakın duruyor.Çoğu kimse de gelip soruyor.Opeldeki arkadaşlara sorduğumda amortisör ve yaylarda sportlarda fark olduğunu söylediler.Bu konuda kesin bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Panjur gerçekten hoş durmuş. Bende yaptırmıştım ama kapladıkları folyo biraz parlak olduğu için şık durmamıştı. Sağlam bir carbon bulursam kaplatacagım 2 çizgiyi
Yorum