arkadaşlar bu gün bir arkadaşım 2004 model 5.30 i 231 bg lik bir araç almış beni aradı gel bir test yapalım senin arabayla dedi tamam dedim kaybeden depoları fuller dedim oda okadar emin olma arabada çhip ve komple remus ekzoz sistemi var dedi tamamen m5 e benzetmişler aracı tamponlar filan vs.. bende biraz şüpheye düştüm yalnız 5.30 atmosferik olduğundan çhiple en fazla 15 bg alsa egzozda 10 bg den olur 255 bg en fazla diye tahmin ediyorum ..ne yapayım gireyimmi iddiaya sizce hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
5.30i insigniaya karşı
Collapse
X
-
Ynt: 5.30i insigniaya karşı
testen kastın kalkış mı yoksa belli km sonrası kimin önde olduğu mu?
sağı solu oynanmış, motoru zorlanmış, yıpranmış bir bmw nin diri bir insignia karşısında sansı pek olmaz.kaldıki oynanmamış bir bmw zor bulunur.eğer test; kalkışsa yarım boy öne çıkar(yıpranmamış bir bmw) ama sonradan insignia turbonun etkisiyle uzun yolda geçer. benim ki sadece bir ön görü.pilotunda etkisi yadırganamaz...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
530'un kalkışını Hezarfen'de gördüm, Insignia'nın şansı yok gibi ama işin içinde sen olunca bu test eminim rollingdir abi
0-100 7 saniye
100-180 12 saniye gibi
InsigniaTEAM
Yorum
-
abi atmosferik fakat 3000 motor var, chip sonrası iyi bir güç kazanmış olabilir, hamman chip ise, zaten eksoz da var, araç 300 bg'yi bulmuş olabilir abi... rolling de sıkıntı olabilir abi, bir de senin debriyaj kaçırmıyor muydu? bence deposuna girmeyin de abi, bi kapışın bakalım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23abi atmosferik fakat 3000 motor var, chip sonrası iyi bir güç kazanmış olabilir, hamman chip ise, zaten eksoz da var, araç 300 bg'yi bulmuş olabilir abi... rolling de sıkıntı olabilir abi, bir de senin debriyaj kaçırmıyor muydu? bence deposuna girmeyin de abi, bi kapışın bakalım
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Volkan bizim depolar içinde kapışacak arkadaşlar bulabilirmisin .Fullemek belimizi büküyor.
Yorum
Yorum