Arkadaşlar.Bu opc koltuklara takıntılı durumdayım.Egzoz işlerim bitti.Saolsun Volkan kardeşim sayesinde. Orta susturucu kalktı ve son iki susturucu da performans susturucularıyla değişti.Çok güzel tok bir ses elde edildi.Koltuk meselesine gelince.Saolsun Burak bey onunlada ilgilendi.Sordurduk ama çiftine 26 binlira gibi bir rakkam bulduk.1.3 motor araba fiyatı.Tabi bu fiyat orjinalleri için .Recaronun türkiyede bayisi ,satış yerini araştırdım ama internette hep bebek arabası koltuğu falan çıkıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek olanlardan yardım bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
recaro koltuk
Collapse
X
-
Ynt: recaro koltuk
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55o zaman özür
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55o zaman özür
Yorum
-
evet çağrı aslında iyi fikir çıkma.Tarıkla bir konuşmak lazım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Recaro nun türkiye satışını kim yapıyor bilen var mı
Muhtemelen bir bayilik almaya değecek kadar bir perakende potansiyeli görülmediği için kimse girmiyordur.
Firmanın kendisinin bir temsilcilik açmasını gerektirecek bir durum da yok, çünkü yerli üretim yapan firmaların hiç birinin Recaro koltuk koyacak bir modeli yok
Sadece araç koltukları değil, bebek-çocuk koltukları ve ev ürünleri de üreten Keiper Recaro Group'un sahibi olan Almanya merkezli Putsch Holding, grubun otomotiv koltukları bölümünü 2011 yılının başında Johnson Controls firmasına sattı. Bu firma dünyanın sayılı birkaç parça üreticisinden biri. Türkiye'de de temsilcilikleri var, işin perakende tarafı ile ilgileneceklerini sanmıyorum ama yine de bir iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.
Yorum
-
sparco istemez misin abi? (bu arada Tolga'nın aldığıda Recaro değil Sparco'ymuş)
Volkan Işık'ın kurucusu olduğu Deltasport satıyor. ama tabiki OPC'nin Recaro'su gibi değil ihihi
fiyatlar linkte
Sprint V
Rev Plus
Evo
Evo 2 Plus
Evo 3
InsigniaTEAM
Yorum
Yorum