Arkadaslar bugun sinyalli aynalar icin Odaktaydim.Burak Beyle konusurken Performans bujileri,yeni acik Hava flitreleri ve sprint boosterlar geldi .Ilgilenenlerin dikkatine .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Performans bujileri
Collapse
X
-
Ynt: Performans bujileri
Beyler bukonuyu acacaktim. Ama oncelikle taktirayim ve durumu deneyip yazayim demistim. Ama baktim kon acilmis. Yarin aracima bakim srasinda takiliyor ve ardindan uzun yola gidiyorum. İlk izlenimleri yazacagim. Bu konuyu cok arastirdim . Bir haftadir bunu takip ediyorum. Uzun ugraslar sonucunda denizliden bir firma ile irtibata gectim. Tabii bundan once odaktan burak kardesimle de konustum . tam ben siparis verdim. Burak kardesim de bulmus. Bnun uzerine denizliden gelen urunu takayim sonra yazayim dedim Burakdaki urunleri daha ormedim. Ama benim istediklerimin ya aynii ya da benzeri yani iridyum uclu ultrasonik buji. Bakalim sonuclar ne olacak. Denizlideki arkadas o kadar ovduki urunleri parasini bile daha almadi. Bana iki gun kadar deneme icin sure verdi. Normalde satilan bujileri bile geri almiyorlar . Bu arkadas gercekten cok ovdu. Yarin ki izlenimleri herkesle paylasacagim......saygilar sevgiler
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Beyler bukonuyu acacaktim. Ama oncelikle taktirayim ve durumu deneyip yazayim demistim. Ama baktim kon acilmis. Yarin aracima bakim srasinda takiliyor ve ardindan uzuzn oka gidiyorum. İlk izlenimleri yazacagim. Bu konuyu cok arastirdim . Bir haftadir bunu takip ediyorum. Uzuzn ugraslar sonucunda denizliden bir girma ile irtibata gectim. Tabii bundan once odaktan burak kardesimle de konustum tam ben siparis verdim. Burak kardesim de bulmus. Bnun uzerine denizliden elen urunu takayim sonra yazayim dedi. Burakdaki urunleri daha ormedim. Ama benim istediklerimiz aynisi oldugunu soyledi kendisi. Bakalim sonuclar ne olacak. Denizlideki arkadas o kadar ovduki urunleri parasini bile daha almadi. Bana iki gun kadar deneme icin sure verdi. Normalde sailan bujileri bile ge almiyorlar . Bu arkadas gercekten cok ovdu. Yarin ki izlenimleri herkesle paylasacagim......saygilar sevgiler
Yorum
-
Emre kardesim platin degil iridyum uclu ondan cok daha ince ve cok daha iyi iletken. Arastirmalarim yaptigim konusmalar bu urunlerin inanilmaz efektif oldugunu soyluyor. Ancak denemeden bir sey diyemedim. Hatta yarin aksam bu konuyu bilincli ve denemis olarak acacaktim ancak acilinca yazayim dedim. İridyumun uc kalinligi sadece 0.4 ve 0.5 mm. Ve inanilmaz elektrik iletim aktivitesi var. Bunlar genelde yaris arabalarinda kullaniliyormus. Yakitin daha fektif yanmasini sagliyor. Bu da daha az yakitla iyi performans vadediyrmus.... Bakalim sonuc ne olacak. Ankarada bulamadim. Ben de netten siparis verdim. Bendekiler sadece perfomans bujileri
Yorum
-
Valla bakalım merak ettim sonucu benim buji araştırmalarımda insigniada kullanılan bujilerin çok iyi ve iletkenliği spor araclara uygun tarzda imiş ondan sonrada araştırmadım,bakalım dene bi abi ama fark edilebilecek bir etki olması zor gibi...
Yorum
-
Bujileri getiren arkadasin soyledigini aktarayim size Performans olarak bizim farkedecegimiz bir degisiklik olmayacagini sadece dusuk devirlerdeki sarsintiyi kesecegini soyledi Ben taktiracaktim AMA benim bujilerden Daha kisasi gelmis o yuzden sonraya biraktim
Yorum
-
Merhaba,
Standart bujileriniz 260 270hp lere kadar yetererli bujilerdir. Fakat dikkat edilmesi gereken konu yetkili servisde bile takılırken EPC den parça numarasını kontrol edip taktırmanızdır.
Entwicklung und Vertrieb von Motorsportteilen.
Yorum
-
sizlere bir soru. bizim arabanın 23.000km önce bujileri değişti (diye hatırlıyorum ama emin değilim, aldığımızda detaylı bir bakım yaptırmıştık)
ama 3-5bin km'dir bir hantallık var, eskisine göre daha zor gaz yiyor, misal gaza %20 oranında basarken eskiden fırlayıp giderdi ama şimdi o kadar atak değil.
bir usta bujidendir dedi ama bu kadar erken mi değişiyor bujiler değiştirmişken bende performans bujisi taksam 12 yaşında 2.0 atmosferik araba için değer mi ve performansı ne kadar etkiler dersiniz?InsigniaTEAM
Yorum
-
iyi bi büji bikere iyi ateşleme yapacagından yakıtta düşüş sağlar performans olarak 1500 kg bi arabada nekadar farkedilir bu güç orası tartışılır ben motorsiklette değiştirdiğim zaman hemen farkediyorum ama 180 kg onun agırlıgı ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
İridyum bujilerin kullanımına da dikkat etmek gerekiyor. Kisa süreli çalıştırmalar da arac ısısının yükselmeden kontagin kapatılması enjektorun isemesine neden olabilir ve bujileriniz çöp olabilir. Dikkat etmenizi salık veririm...Zamanı çabuk harcadım, şimdi o beni harcıyor...
Yorum
-
Biraz daha detay verir misiniz? Ben chip tunning yapmadan once ngk iridyum bujilerini taktim. Sanirim isil dayanimi 7 olan seriden. Genelde bu bujiler motorsiklerde kullaniyorlar. Ayrica 8 serilerini subarularda kullaniyorlar. Chip tunningden sonra arac torku ciddi sekilde artti. Siteden bir arkadasimiz 8 serisi olanlardan takti ve gecenlerde cikardiginda cok kisa sure (1-2ay) ciddi sekilde tirnaklarda karbon birikmesi olmustu. Kotu yanmanin sonucu oldugu ortaya cikiyor. Simdi ayni sekilde bende de benzer durum olur diye endiseleniyorum. Bu tur buji kullanimlarinda yukarda soylediginiz gibi motor isisi yukselmeden araci durdurmamaliyiz?2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ZEROGRAVITYİridyum bujilerin kullanımına da dikkat etmek gerekiyor. Kisa süreli çalıştırmalar da arac ısısının yükselmeden kontagin kapatılması enjektorun isemesine neden olabilir ve bujileriniz çöp olabilir. Dikkat etmenizi salık veririm...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum