Yok çok yüklenmeyi düşünmüyorum zaten. 220 HP yi bulsak torktada 300 - 310 a gelsek yeter .Alt devir konusunu anlamadım yalnız.
[/quote] intercoler ne kadar büyürse soğutma daha iyi olur daha zor şişer motor ama hacimi ne kadar büyüksede basınç geç gelir eskiden 2500 de doluyorsa daha yukarılara çıkar.. turboya göre motora göre intercolerın litresi hesaplanır
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Benim aracta chipli ,arada yuklendiğimiz oluyor. Daha iyi ve rahatlaması için iyibir çözüm değilmi? Yoksa egzoz daha önemlimidir? tam olarak konulara hakim değilim tavsiyenize ihtiyacım var. Tesekkurler
Benim aracta chipli ,arada yuklendiğimiz oluyor. Daha iyi ve rahatlaması için iyibir çözüm değilmi? Yoksa egzoz daha önemlimidir? tam olarak konulara hakim değilim tavsiyenize ihtiyacım var. Tesekkurler
öncelikle egzoz yaptırman lazım daha sonra yazılımını değiştirip yüklemeni arttırırsan ihtiyaç duyabilirsin
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
lion fire ayarlıyabiliyorsun sesini açıp kısıp tamamen kapatabiliyorsun teki 700 tl istersen tek bana sorarsan çift taktır opc den daha yüksk ses çıkartıyor
Yorum