Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmirde 3M cam filmi yapan yer önerebilecek var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• izmirde 3M cam filmi yapan yer önerebilecek var mı?

Arkadaşlar aracıma 3m cam film ve panaromik cam tavan görüntüsü veren filmlerden çektirmek istiyorum, ancak suana kadar düzgün bir yer (güvenilirlik ve sonucundan memnun olacağımı düşündüğüm) bulamadım. Izmirdeki yetkili servis ve gezdiğim birkaç yer solargard isimli bir markayı önerdi ancak önceden duymadığım için yaptırmadım.
    Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi

Ynt: izmirde 3M cam filmi yapan yer önerebilecek var mı?

3. sanayıde 3m marka var yapan guzel yapıyorlar ben 3 m yaptırdım cok memnunum dogrusu komple kaput fılmıde yapıyorlar aynı zamanda!

Yorum

Fiyatları konusunda bir bilgin var mı? ve mekanın tam ismi ne?
      Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Jehat
        valla fıyatlarını tam olarak bılemıyorum komple kaput fılm mı 1000 tl cıvarında camlarda 5 camada 400 500 tl araası bırsey tutuyor . 3 sanayıde 3 m olarak gecıyor. kartı vardı bende kayboldu olsa yardımcı olabılırdım daha cok sana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
          valla fıyatlarını tam olarak bılemıyorum komple kaput fılm mı 1000 tl cıvarında camlarda 5 camada 400 500 tl araası bırsey tutuyor . 3 sanayıde 3 m olarak gecıyor. kartı vardı bende kayboldu olsa yardımcı olabılırdım daha cok sana
          camlar 400-500 tl ise yandık kardeşim bi 100 daha koy chip yaptır

Yorum

valla kardesım ya camlar eksık kalsın dımı chıp yaptırırsın daha :d bıde sprıntboosterda kattınmı onune gelenle kapısırsın artık sende

Yorum

Arkadaşlar aracıma 3m cam film ve panaromik cam tavan görüntüsü veren filmlerden çektirmek istiyorum, ancak suana kadar düzgün bir yer (güvenilirlik ve sonucundan memnun olacağımı düşündüğüm) bulamadım. Izmirdeki yetkili servis ve gezdiğim birkaç yer solargard isimli bir markayı önerdi ancak önceden duymadığım için yaptırmadım.
              Bornova 3. sanayi sitesi kastyle bi Fiyat al derim kaliteli ((:
              35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
              35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
              35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

İşleniyor...
              X