Arkadaşlar aracıma 3m cam film ve panaromik cam tavan görüntüsü veren filmlerden çektirmek istiyorum, ancak suana kadar düzgün bir yer (güvenilirlik ve sonucundan memnun olacağımı düşündüğüm) bulamadım. Izmirdeki yetkili servis ve gezdiğim birkaç yer solargard isimli bir markayı önerdi ancak önceden duymadığım için yaptırmadım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izmirde 3M cam filmi yapan yer önerebilecek var mı?
Collapse
X
-
Ynt: izmirde 3M cam filmi yapan yer önerebilecek var mı?
Fiyatları konusunda bir bilgin var mı? ve mekanın tam ismi ne?Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: JehatFiyatları konusunda bir bilgin var mı? ve mekanın tam ismi ne?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emreOrjinal yazı sahibi: JehatFiyatları konusunda bir bilgin var mı? ve mekanın tam ismi ne?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: JehatArkadaşlar aracıma 3m cam film ve panaromik cam tavan görüntüsü veren filmlerden çektirmek istiyorum, ancak suana kadar düzgün bir yer (güvenilirlik ve sonucundan memnun olacağımı düşündüğüm) bulamadım. Izmirdeki yetkili servis ve gezdiğim birkaç yer solargard isimli bir markayı önerdi ancak önceden duymadığım için yaptırmadım.35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
Yorum