Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Edition için Gündüz Farı Yerine Led + Canbus Xenon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Edition için Gündüz Farı Yerine Led + Canbus Xenon

Az önce tekrar baktım Alman philips diyor. İnşallah öyledir.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
      Az önce tekrar baktım Alman philips diyor. İnşallah öyledir.
      Hocam ampul kutusunda Made in Poland yazıyorsa tmm. Yazmıyorsa geçmiş olsun.
      Beyaz park ledlerini nerden, nasıl, kaça aldınız? Direnç takıldı mı? Kendiniz mi taktınız?
      Ben de park lambalarını led yapmak niyetindeyim.
      Mavi ampuller çabuk patlıyor diyorlar.
      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Uzun süredir Mtec T20 mavi ampüllerden kullanıyorum. Artı olarak gündüz farlarım gece gündüz hiç kısılmadan sürekli yüksek şiddetle yanıyor. Bir sene sonunda tek tarafınkini değiştirdim. Diğer tarafın ki bir seneyi aşkındır sorunsuz kullanıyorum.

Kış yavaş yavaş çıkıyor. Kısa farları bende beyaz yapmak istiyorum. Aşağıdaki ürünü düşündüm. Sizler taktığınız ampüllerin model ve araç üzerinde aydınlatma vb. görsel paylaşabilir misiniz?

Photon H7 Dıamond Vısıon 5000K Xenon Effect PH5507DV (PH5507 DV)

Yorum

5000K beyaz ışık verir. Yağmur, sis performansı düşer. Ürün kalitesi hakkında bilgim yok.
          Mavi park ampuller arıza ışığı yakıyor mu?

Yorum

Teşekkürler

Normal ampül olduğu için yakmıyor.

Yorum

H7 lambalar geldi. Polonya malı yani orjinal bu durumda. Kapağı açınca tam olarak ne yapacağımı anlayamadığımdan takamadim farları. Ufak yardım lazım bilen arkadaşlardan. Olmazsa servise gidecem mecbur.
              Bir diğer nokta uzun farlar ayrı olduğu için onlar da sarı renkte kaldı. Onlara da beyaz formül düşünsem mi yoksa sarı olarak kalmaları daha uygun olur mu?
              Tüm işlemler bitince foto paylaşacağım.
              Parkları gittigidiyor dan bir satıcıdan aldım. Burda sorun olmayacaksa link verebilirim.
              @Murat

Yorum

Sanırım bu far değişimi için davlumbazın orda bir kapak varmış onu çıkarıp denemek gerekiyormuş. Yarın gündüz gözüyle deneyecem artık.
                Uzunlar için de H1 alınacak diye öğrendim. İnşallah doğru bilgidir.
                @Murat

Yorum

Davmumbazda kapak felan yok arkadaşlar. Astra j videosunda vardı.

Özel servisime gittim. 10 dk bile sürmedi söküp takmaları. Meğer sol taraf için silecek suyu hortum giriş yerindeki plastik kafa yerinden çıkıyormuş. Önce sigorta kutu kapağını çıkardı usta ardından da silecek hortumunu. Sonra da lambaları değişti. H7 ler de sarı ışık veriyor. Açık sarı. Uç kısmında beyazlık var dikkatli bakınca. Arıza vermedi. Akşam deneme imkanım olmadı henüz. Deneyip yorum yazarım.
                  @Murat

Yorum

H7 leri test ettikten sonra burdan da paylaşmak isterim.
                    Aracın standart kısa farları olan Osram dan sonra philips extreme vision lar nerdeyse uzun far gibi yolu aydınlatıyor diyebilirim.
                    Kendi rengi sarı olmasına rağmen yolda daha beyaz bir aydınlatma var. Arıza mesajı da vermediler.
                    Aynı şekilde uzun farları da sipariş ettim.
                    Bu farları tercih etmeme sebep olan arkadaşlara teşekkür ederim.
                    @Murat

Yorum

• Ynt: Insignia Edition için Gündüz Farı Yerine Led + Canbus Xenon

H7 leri test ettikten sonra burdan da paylaşmak isterim.
                      Aracın standart kısa farları olan Osram dan sonra philips extreme vision lar nerdeyse uzun far gibi yolu aydınlatıyor diyebilirim.
                      Kendi rengi sarı olmasına rağmen yolda daha beyaz bir aydınlatma var. Arıza mesajı da vermediler.
                      Aynı şekilde uzun farları da sipariş ettim.
                      Bu farları tercih etmeme sebep olan arkadaşlara teşekkür ederim.
                      Davlumbaz, kapak, sanayi, kriko, triko deyince; sıkıntı var, herhalde ampul takılmayacak demiştim. Sağ salim takmışsın. Hayırlı olsun hocam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia

Davlumbaz, kapak, sanayi, kriko, triko deyince; sıkıntı var, herhalde ampul takılmayacak demiştim. Sağ salim takmışsın. Hayırlı olsun hocam.
                        Teşekkür ederim tekrar. Aynı modelin h1 ini de sipariş ettim. Hayırlısı bakalım.
                        @Murat

Yorum

Evet h1 philips extreme vision ları da taktırdım. h7 ler gibi çok fark etti. Kısalar zaten uzun gibi olmuştu. Uzunlar ve selektör özellikle çok rahatlattı.
                          Ön sisler için ne yapabiliriz arkadaşlar? Yine sarı olacak ama mevcut aydınlatmadan daha iyi ne olabilir?
                          @Murat

Yorum

Bende şu h7 leri sipariş veremedim gitti uzunları değiştirmicem ben. Ama gündüz paklarını değiştiricektim ki turuncumu alsam, yosa beyaz mı alsam karar veremedim bir türlü:S beyaz rek aracımda turuncu gündüz + h7 kısa farlamı güzel durur? yoksa beyaz gündüz + kısa h7 mi hoş durur ?
                            Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Evet h1 philips extreme vision ları da taktırdım. h7 ler gibi çok fark etti. Kısalar zaten uzun gibi olmuştu. Uzunlar ve selektör özellikle çok rahatlattı.
                              Ön sisler için ne yapabiliriz arkadaşlar? Yine sarı olacak ama mevcut aydınlatmadan daha iyi ne olabilir?
                              Uzunları yağmur - sis performansı olarak test etme imkanınız oldu mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia

Uzunları yağmur - sis performansı olarak test etme imkanınız oldu mu?
                                Siste henüz imkan bulamadım ancak yağmurda hem kısalar hem de uzunlar eski farlara kıyasla yolu çok daha iyi aydınlatıyor diyebilirim.
                                @Murat

Yorum

İşleniyor...
                                X