Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Edition için Gündüz Farı Yerine Led + Canbus Xenon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA EDITION İÇİN GÜNDÜZ FAR'I YERİNE LED + CANBUS XENON

Hadi hayırlısı olsun. Beklemedeyiz...

Yorum

bundan bu sefer umutluyum. 21w 5w çift filament olması canbus yazması şimdilik herşey normal.haftaya bigün gelir takarız bakarız.artık sıkıldım.çin malı ampullere, ledlere dünyanın parası gitti.opelin bi ampul ayarlaması çok mu zor. bu kadarda talep varken.ayarlasa kimse 100 200tl demiyecek yaptıracak 30-40 tl lık ledleri.iyi de kazanacaklar ama .... neyse
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Aynen vallaha. Servise gidiyorum soruyorum yok,yok.
        Diyorum talep yokmu, var diyolar. Soran çok, ama ürün yok

Yorum

[img][/img]Arkadaşlar ledin en güçlüsü var bende. 68, 102 hepsini denedim. Şu an elimdeki 64 ledli ve inanılmaz parlak. Ama arıza uyarısı olayına bende çözüm bulamadım. Bu uyarıya aldırış etmeyen arkadaşlar var. Onlardan birisinin aracına taktığımız ledin resmini ekliyorum. Nerdeyse cosmodan daha parlak diyebilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
            arkadaşlar gelen ürünü geri gönderdim.adamla çift flament konuşmuştuk.tek flament göndermiş.şimdi ilk sayfadaki ürünü sipariş ettim gece.
            bekleyecem bakalım.buda oldu oldu.olmadı pes edicem artık.
            Bu ürünü bende getirttim ama Error Free bir işe yaramadı buda arıza ışığı yaktı belki bununla beraber 50w lık Resistors kullanırsak sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.
            2011 Olimpik Beyaz  2.0 cdti 130 hp edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CMLYTKN
              Orjinal yazı sahibi: ekemenli
              arkadaşlar gelen ürünü geri gönderdim.adamla çift flament konuşmuştuk.tek flament göndermiş.şimdi ilk sayfadaki ürünü sipariş ettim gece.
              bekleyecem bakalım.buda oldu oldu.olmadı pes edicem artık.
              hımmm hevesim biraz kaçtı gibi. error free de böyle olması ilginç. söylediği herşey uyuyor aslında 21w 5w çift filament, ledlerin 6w olması. direnç olayıda kafamda soru işareti oldu her zaman. ısınması ve nereye monte olayı düşündürüyor açıkçası...

Bu ürünü bende getirttim ama Error Free bir işe yaramadı buda arıza ışığı yaktı belki bununla beraber 50w lık Resistors kullanırsak sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

hımmm hevesim biraz kaçtı gibi. error free de böyle olması ilginç. söylediği herşey uyuyor aslında 21w 5w çift filament, ledlerin 6w olması. direnç olayıda kafamda soru işareti oldu her zaman. ısınması ve nereye monte olayı düşündürüyor açıkçası...

Yorum

MÜJDE!
                  Uygun direnç değerleri deneyerek her iki modda da led ile hata vermesini engellemeyi başardık.
                  Sizin yourmlarınızda olduğu gibi dirençler ısınıyor, ısınmak zorunda. Bunun için yapacak bir şey yok.

Yorum

Arkadaşlar Merhaba. Bu Gün Bursa Neskar ın Anlaşmalı Yan Aksesuar Partneri Fitkar da Aracıma Sisler İçin H10 Photon (5000K), Kısa Hüzmeler H7 Diamond Vision (5000K) ve Uzunlar İçin de H1 Diamond Vision (5000K) Philips Ampulleri Taktırttım. Çok Güzel Oldu. Yağmurda, Karda Ne Olur Bilemiyorum. Ancak Aracı Çalıştırıp Yürüttükten Sonra Kısa Hüzmelerde, Sağ Hüzme Aydınlatması İçin Hata Verdi. Uzun Hüzmeler ve Sisler İçin Vermedi. Servisteki Arkadaşla Henüz Görüşemedim Konuyu Çünkü Aracımı Akşam 7;30 da Güvenlik Görevlisinden Teslim Aldım. Acaba Bu Hata Sizce Normalmidir. Bu Şekilde Kullansam İleride Sıkıntı Yaşarmıyım Araç Elektroniğinde? Ayrıca Parklar İçin Mavi Dipsiz Philips Ampuller de Var Olmasına Rağmen, İlgili Arkadaş Bu Ampulleri Aracın Patlattığını ve Bu Ampullerden Çok Şikayet Aldıklarını Söylediler. Ben de Değiştirmedim Ama Sapsarı Çok Kötü Sırıtıyorlar.
                    Belki Biraz Zihni Sinir İcadı Olacak Ama Hiç Olmazsa Sarı Efekti Biraz Mavileştirmek İçin, Orjinal Park Ampullerini Vitray (CAM) Boyası İle Boyayıp Denemeyi Düşünüyorum, Ne Dersiniz?
                    Herkese İyi Formlar..

Yorum

bizde geçen gün parklar ve gündüz farı turuncu lede çevirdik ikisi birden gayet güzel yanıyor phlips xenon taktık birde görüntü çok güzel oldu

Yorum

-

Yorum

Oranın Müşterisiyim. 17" Replika Jant Gönderdiler Bana. Yarın İlk İş Odağı Aramak Olacak. Teşekkürler. Peki Benim 5000k Orta Hüzme Arızası Sizce Normalmidir? Sah Far İçin Veriyor.

Yorum

Rica ederim. Ampül arızalı olabilir.hiç olmadık bir zamanda sönerse güvenliğinizi riske atar.kontrol ettirin bana kalırsa..

Yorum

Tekrar Teşekkürler.

Yorum

Gündüz farının sorunsuz çalışanı hakkında bende haber bekliyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X