evet arkadaşlar geçen forumda konusu geçmişti çhipli insignia 1.6, stock 2.0 t yu geçebilirmi diye bazılarımız 1.6 t nun geçeçeğini bazılarımızda 2.0 t geçeçegini söylemişti dün akşam şafak arkadaşımızın arabasıyla 2 kısa roling yaptık 70 ten 150 ye kadar yol müsait olmadığından fazlasını yapamadık 3. viteste şafakta 3. viteste trıptonıkte denedik yüklendiğimizde gaza 1.6 t hacmi küçük olduğundan sıkıştırma daha iyimi oluyo bilmiyorum öne daha iyi atılıyor 1 boy öne atıldım daha sonra ne fark açıldı nede kapandı o şekilde 150 ye kadar hızlanabildik anca sonrada yavaşlamak zorunda kaldık yoldan dolayı bunu. 2 defa tekrarladık ikisindede bu şekilde oldu daha yüksek hızlara çıkabilseydik ne olurdu bilemiyorum. haciminden dolayı 200 den sonra geçme şansı yüksek bence 2.0t ama bu hıza kadar iyi iş çıkardığını düşünüyorum 1.6 t nun çünkü karşımızdaki 2.0 t ve çhipli ,şafak iyiki çhip olmadan önce çıkmamışım karşına dedi demekki stock 2.0 t nun hiç bir şansıyokmuş kapışsaydık TEŞEKKÜRLER BARBOROS ABİ ELLERİNE SAĞLIK .
not .. şafağın arabasının yazılımını mehmet gazihan yapmıştır
not .. şafağın arabasının yazılımını mehmet gazihan yapmıştır
Yorum