Arkadaslar nerde yaptiralim dyno verileri varmi? Ne kadara cikiyor? Birde yaptiranlar tavsiye edermi? Son bir soruda jant ustune katalogtaki insignia 5 kollu jantini kullanan bulan varmi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 180 beygir icin tunning tavsiye
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 180 beygir icin tunning tavsiye
Orjinal yazı sahibi: ZekeriyaArkadaslar nerde yaptiralim dyno verileri varmi? Ne kadara cikiyor? Birde yaptiranlar tavsiye edermi? Son bir soruda jant ustune katalogtaki insignia 5 kollu jantini kullanan bulan varmi?
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: ZekeriyaArkadaslar nerde yaptiralim dyno verileri varmi? Ne kadara cikiyor? Birde yaptiranlar tavsiye edermi? Son bir soruda jant ustune katalogtaki insignia 5 kollu jantini kullanan bulan varmi?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eeyoreOrjinal yazı sahibi: okkesbarbaros adanaya taşınsa keşke
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Arif BakalBarbaros beyin numarasini alabilrmiyim??? Opel insignia 1.6 turboya yazilim atmak istiyorum. 0-100 km ye kac sn de cikar? Maliyeti ne kadar???
pschiptuning adresinden ulaşabilirsiniz
Selamımızı söyleyin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
bu benim temmuz ayındaki dinamometre çıktısı.geçen hafta istanbulda yine girdim tork verileri daha iyiydi ama tekerdeki güç biraz daha düşmüş...oda debriyajla alakalı sanırım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenkOrjinal yazı sahibi: ZekeriyaBarboros beye yaptirdim. Yaklasik 35 beygir ve 95 -100 tork artisi oldu. İnanilmaz farkli oldu.sprintbooster kullanmiyorum gerek kalmadi.
Yorum
Yorum