Duyuru

Collapse
No announcement yet.

220 beygiri chipledik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 220 beygiri chipledik

Gecmis olsun allah sifa versin

Yorum

ner de yaptırdınız ben de yaptırmak istiyorum 180beygir ama yeterince hızlı değil ağır

Yorum

welcome, öncelikle kendinizi http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0 tanışma bölümünde tanıtırsanız biz de sizin hakkınızda bilgi sahibi oluruz, şimdiden teşekkürler...

Yorum

arkadaşlar sizce hızlı mı 1.6 180 beygir ben daha önce 2.0 turbo 176 beygir vecrtra vardı o çok hızlıydı 180 beygir diye insigna aldım çok yavaş geldi bana sizce

Yorum

Esin bey (bey olduğunuzu düşünüyorum) 2.0 araç ve yaklaşık insigniadan 200-300 kg daha hafif bir araç tabii ki de insigniadan hızlıdır, 1.6 turbo yeterince hızlı ama eski arabanızla karşılaştırınca hızlı olmayabilir, sonuç olarak bu araç 250 km'yi rahat deviriyor, ve berbat bir kalkış yapsanız bile 0-100 10 sn'nin altında kalıyor, ama sizden tekrar ricam kendinizi tanışma bölümünde tanıtmanız, tekrardan teşekkür ederim...

Yorum

Vectra GT si olan bir arkadaşım kullandıktan sonra benim stock 1.6 Turbom için yavaş demişti.
              O benim aracımla bende onun Vectra sıyla 0 dan kalktık..
              Bana 3. vitesin sonunda 2 boy atmıştı...
              Bende ona yavaş dedim...

Yorum

şimdi Nail abi bizim araçlar oturaklı, ve öyle bir durum var ki, oturaklı araçta hızlanma ve hızlı gitme hissi yaşanmıyor, ben buna çok şahit oldumm ya, ama küçük araçlarda, öyle bir ivmelenme oluyor gibi hissediyorsun ki, dersin bu araç kafadan insigniayı geçer mesela bende palio vardı, nasıl ivmeleniyor güyaa aracın arkası yere otura otura gidiyor, sanki çok acayip bir ivmelenme oluyor görseniz, insignia kesinlikle yavaş kalıyordu derim, ama gerçekte öyle değil, şimdi burda kesinlikle vectrayı aşağıladığımdan değil, ama vectra a ise insigniaya göre çok küçük ve çok hafif, b ve c ise onlar nispeten büyük ama insignia onlardan çok daha ağır ve daha büyük, bu değerler çok farkettiriyor... ve küçük arabalar hızlı gidiyormuş hissi veriyor

Yorum

Vectra B idi....
                  Hisle alakalı birşey dediğin gibi...
                  Hızlanmanın ölçüsü birim zamanda çevirdiğin kadran dır...

Bendede Auris 1.4 D4D vardı banada çok iyi hızlanıyo gibi geliyo ama yalan geliyo...
                  Golf R 255 HP kullandım hiç hızlanmıyomuş gibi geldi bana...Bana geldi ama...
                  Dışardan öyle değil...

İnsignia da hızlanmıyo hissi verebilir yola bakarken...
                  Kadran a bakmak lazım...5 er 10 ar atladğı zaman hız göstergesi o zaman gidiyo bu araba diyosun..

Yorum

insigniada da bir koltuğa yapıştırma hissi var, fakat bir müddet sonra, alıştığından dolayı o his kayboluyor, ya da sıfırdan sert kalkarsan o hissi yaşamıyorsun, sonradan gaza yüklenince o hissi yaşatıyor, yoksa 115 bg'den sonra, 180 bg'nin 3. vitesinde gaza yüklenince, karşı kaldırıma çıkma tehlikesi çok atlattık

Yorum

Şundan emin olun yanınızda başka bir araba yoksa sizi gecip giden dünyanın en hızlı arabası 106 gti dır iliklerinize kadar hızı hissedersiniz aracın hızı 120 dir ama sanırsın ki kanatlanıp ucacak ön camın dikliği aracın küçüklüğü oturumda motara yakınlık hızı hissetme konusudur aynı şey go-kart aracındada yaşanır hızı 25 km/h tır giderken ama sen zannedersin ki az daha gitse ucacam ama yok öyle bişey ,
                      ben bu konuda 106 gti tek gecerim 106 dan sonra s2000
                      106 sahibi oldum ama S2000 kısmetse ilerde

Edit : 0-100 konusuna hiç girmeyecem 106 için onun üstüne tanımam ama arac sadece 0 - 100

Yorum

motorda da hız çok hissediliyor abi, ben dayımla birlikte motora binerdim, 60'la gidiyoruz, sanki 200 ben ferrari f430 sürdüm, o araçta da hız hissedilmiyor, 175'i geçtim (araç daha 3. viteste!) sanki bassan duracak, bu aracın ön camının dikliğiyle de kesinlikle alakalı, yani onun da motoru sürücüye çok yakın 4.3 lt'lik V8 hemen arkanızda homurdanıyor fakat, gitme hissi yaşanmıyor, buna da mı yavaş demek lazım aracın 175'i geçmesi 10 saniye belki olmuştur belki olmamıştır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          motorda da hız çok hissediliyor abi, ben dayımla birlikte motora binerdim, 60'la gidiyoruz, sanki 200 ben ferrari f430 sürdüm, o araçta da hız hissedilmiyor, 175'i geçtim (araç daha 3. viteste!) sanki bassan duracak, bu aracın ön camının dikliğiyle de kesinlikle alakalı, yani onun da motoru sürücüye çok yakın 4.3 lt'lik V8 hemen arkanızda homurdanıyor fakat, gitme hissi yaşanmıyor, buna da mı yavaş demek lazım aracın 175'i geçmesi 10 saniye belki olmuştur belki olmamıştır
                          Rüzgarın şiddetini hissettiğince hızı hissedersin zaten Ömer kardeşim,Motor zaten bu nedenle daha cok bir tutku,

Yorum

aynen abi, ama benim için öncelikle araba bir tutkudur motor sonra gelir, belki de hiç gelmeye de bilir bir amerikan V8 olursa, 7.2 hemi büyük blok V8 425 bg, karbüratörü değiştir eksozu değiştir, ufak tefek şeylerle oyna, araç 600 bg, ne nos ne turbo, ne kompresör, saf sürüş zevki bence budur abi

Yorum

aynen abi, ama benim için öncelikle araba bir tutkudur motor sonra gelir, belki de hiç gelmeye de bilir bir amerikan V8 olursa, 7.2 hemi büyük blok V8 425 bg, karbüratörü değiştir eksozu değiştir, ufak tefek şeylerle oyna, araç 600 bg, ne nos ne turbo, ne kompresör, saf sürüş zevki bence budur abi
                              Benzin pompasından fazla uzaklaşma sakın :P
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                                Benzin pompasından fazla uzaklaşma sakın :P
                                sadece pazar günleri abi varsın pazar günümde 100 lira yaksın abi

Yorum

İşleniyor...
                                X