Şafak abim Tekrar tekrar Allah kaza bela vermesin 2.0 turboda sitemizde çığır açtın valla tebrikler
yalnız bu değerler yok radikal değerler yani yazılımla alınan güc %30 lara varır senin aracta nerdeyse yarı yarıya bir artış söz konusu dilerim sorunsuz bir şekilde gercekten böyle bir güc elde edilmiştir ve Allah ağız tadıyla bu gücü kullanmayı nasip eder
Şafak abim Tekrar tekrar Allah kaza bela vermesin 2.0 turboda sitemizde çığır açtın valla tebrikler
yalnız bu değerler yok radikal değerler yani yazılımla alınan güc %30 lara varır senin aracta nerdeyse yarı yarıya bir artış söz konusu dilerim sorunsuz bir şekilde gercekten böyle bir güc elde edilmiştir ve Allah ağız tadıyla bu gücü kullanmayı nasip eder
bende öyle düşünüyorum zaten ama bir daha dyno y a girmeden birşey söylemek zor.kısmetse bugün olmazsa pazartesi gireceğim
%50 ye varan bir güc artışı yazılımdan önce 220 yazılımdan sonra 320 bu cihp olayında bir devrim diyebilirim şayet değerler doğru ise ben bu zamana kadar görmedim duymadım herhangi bir sorun cıkartmadan pistonlara krank'a yatağa bloğa zarar vermeden kullanım imkanı tanıyorsa eğer ve net bu değerlerdeyse tek kelime ile mükemmel yapan adamların alnından öpülmesi gerekir çoğu tuning firması boşa yaşıyor demek oluyor benim gözümde şuandan itibaren,
ama bunu iyi bir testle anlayabiliriz en azından volkan abinin makina ile yapılacak roolingde ne ne depildir anlayabiliriz Volkan abiye çok rahat boy boy fark atması gerekir diye düşünüyorum...
Aslında yapabiliyorsanız aynı marka başka bir yerde test yaptırı böylelikle olcum yapılan dynonunda testi olmuş olur teoride 30-50 hb arası birşey alması lazım sizinki nerdeyse 98 hb almış maşallah diyelim nazar değmesin de ama sonucu dört gözle bekliyoruz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ARKADAŞLAR VOLKAN LA KONUŞTUM YARIN ZATEN O KONUŞMUŞ AÇIK OLACAKMIŞ.SAAT 3 SİZEDE UYGUNSA GELMEK İSTEYENLERLE 3 GİBİ MC DONALDS ÖNENDE BULUŞALIM SAAT 2 ERKEN OLUYOR BİRAZ DOKTOR RANDEVULARI FALAN VAR.
Yorum