mukemel değerler. sabahki test sonuçlarınızı merakla bekliyoruz
aracınız otomatik galiba, 50-150 hızlanması yaparak kameraya çekebilirsiniz diye düşünüyorum.
tekrar hayırlı olsun...
mukemel değerler. sabahki test sonuçlarınızı merakla bekliyoruz
aracınız otomatik galiba, 50-150 hızlanması yaparak kameraya çekebilirsiniz diye düşünüyorum.
tekrar hayırlı olsun...
Teşekkürler .evet niyet o rahat yol bulursam çekeceğim.
Arkadaşlar ilgilenenler için söylim .Cumartesi Volkan beyin arabasını da chiplemek için megachipde buluşacaz.İsteyenleri bekleriz.Hemde ön buluşma olmuş olur.
Arkadaşlar ilgilenenler için söylim .Cumartesi Volkan beyin arabasını da chiplemek için megachipde buluşacaz.İsteyenleri bekleriz.Hemde ön buluşma olmuş olur.
bilmeyenler anlamıyacak yazılım olan arabamın üstüne daha faklı bir yazılım atıcaz daha iyi güç almak için
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
acaba Mehmet Gazihan bey başka illerde temsilcilik açmayı düşünüyormu mesela İzmir ,benim gibi İstanbul a gitme fırsatı olmayanlar için çok güzel bir şans olurdu.
Maşallah araç çok canlı olmuş kazasız belasız...Agresif bir yazılımmı yaptırdınız acaba?
2.0 T motorlarda bu derece potansiyel olduğunu tahmin etmezdim, 515 nm. tork diyor her babayiğidin harcı değil...
Yorum