gerçekten yüksek bir değer çıktı arkadaşlar tabi dyno bizi yanıltmıyorsa yarın paşaoğlundaki dynoda da ölçtürecek şafak benim şahsi kanatim 270 290 arası çıkar diye düşünüyorum aynısı ordada çıkarsa süper olur o zaman
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
gerçekten yüksek bir değer çıktı arkadaşlar tabi dyno bizi yanıltmıyorsa yarın paşaoğlundaki dynoda da ölçtürecek şafak benim şahsi kanatim 270 290 arası çıkar diye düşünüyorum aynısı ordada çıkarsa süper olur o zaman
volkan aynısı ordada çıkarsa o zaman motor için korkarım.epey yüksek bir değer çıkacak .Motor çok zorlanır diye düşünüyorum
Şafak abi hayırlı olsun...Valla OPC'den pek bi farkın kalmadı.Gözlerime inanamadım demek ki motor hacmi büyüdükçe chip etkisi de büyüyor diyebilir miyiz?
Volkan abi şu sitedeki en hızlı İnsignia ünvanını kaptıracak mısın yoksa? haha
Şafak abi hayırlı olsun...Valla OPC'den pek bi farkın kalmadı.Gözlerime inanamadım demek ki motor hacmi büyüdükçe chip etkisi de büyüyor diyebilir miyiz?
Volkan aga siz denemişmiydiniz bu arabayla evvelden ?
Eymen valla 3 defa girdik dynoya ama yinede yarın yada cumartesi yine gireceğim başka birtaneye.Hiç aklımda yoktu 300 ler.270-280 bekliyordum .
Volkan aga siz denemişmiydiniz bu arabayla evvelden ?
Yorum