Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19" jant tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 19" jant tavsiye

Astra sahibi olarak insignia sahiplerine sesleniyorum bilhassa edition vs elegance..Ya böyle bi arabaya bu kadar itici bi jant olurmu saka gibi adamlar .20" bes kollu jant dısında diğer jantlar tam bi fiyasko tabi o da yakıtı konforu ....tavsiyem hyundai i30 larda 18" bes kollu jant var bunun 19" olanını bulmanız yada bi benzerini..gercekten süper bi jant.düsünenler bi baksın derim ( bu arada yaza insignia sahibiyim yihahah clapclap )

Ynt: 19" jant tavsiye

birincisi senin düsüncen o, jantlar gayette bütün jantları hos ve güzeller 18"kullanıyorum asırı beğeniyorum ,jant tavsiye diye bi konu acmıssın detaylı acıklama yok bikere jantlarınız *** gibi hundayı 19' jant takın gibi sacma bi konu oldu neyse seni yazın hundayı jantlarınla bekliyoruz

Yorum

karşılıklı daha yapıcı mesajlar yazabilirsek daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.
      tabi bunun için Türkçe'yi de sağlam kullanmak, noktalamalara dikkat etmek lazım (jasanowa)

tasarımlar iyi yada kötü, kişiden kişiye değişir,
      hakaret etmeyi yada kendi düşüncenizi genel düşünce olarak açıklamanızı gerektirmez.
      InsigniaTEAM

Yorum

aynen katılıyorum İ30 gibi bi modelin insigniayının klasını düşürmesine izin vermemek lazım arkadaşlar 17inç jantımızın biraz eksik olduğu doğru ama geri kalan modeller piyasada rakip tanımaz kesinlikle. 18'' 19'' 20'' rakipsiz tasarım.
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Ne kadar trip adamlarmışınız anlamadım.vay ne bi çalışma var ortada vay i30ları küçümsemeler felan.Sonradan görmeliğin alemi yok herkesin arabası kendine güzel kimi hacı murata biner kimi baba parasıyla insigniaya.Gerçek olan herkesin arabası kendine güzel ve özeldir.Birincisi ben onu illa i30 olsun diye yada hyundai fanatikliğim olduğu için demedim.Sadec hoş duruyo ilgilenirseniz yada yolba belde görürseniz bi bakın diye öylesine dedim.Herkesin zevki kendine arkadaş ne yaparsanız yapın.İnsignialardaki jantları sevmiyorum beğenmiyorum bu benim görüşüm.Ha arabaya gelince "yok böyle bi makina" der otururum yerime.çünki gerçekten kalıbının arabası ve oldukça da yakışıklı. ikincisi size istemediğiniz kadarda jant modeli de gösterebilirim bunun için özel bi çalışmaya da gerek yok.kimseyi kırmak yada aracını kötülemek gibi bi niyetim olmaz olamaz.allah hepinize eşinizle çoocugunuzla kazasız belasız sürüşler versin.Burada yazılan yorumları dikkate alıp almamanız illaki size kalmış ama bazı markaları kötüleyerek yada karsınızdaki insanı kırarak bi yere varamazsınız.kimsenin bi yerleri kalkmasın dünya malı dünyada kalır..

Yorum

O zaman mesajınızı göndermeden önce tekrar gözden geçirin, kırıcı yada hakaret niteliğinde cümleleriniz var mı kontrol edin bence.
            özellikle de son mesajınız.
            burada kimse birbirinin kahve arkadaşı değil, düşünceler zıt diye yeteri kadar tanımadığınız kişi hakkında sonradan görme vs. gibi laflar edemezsiniz.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jasanowa
              .Sonradan görme,baba parası,kimsenin bi yerleri kalkmasın hakaret ediyorsun gönder butonuna basmadan once oku lütfen ne ben seni tanıyorum ne sen beni tanıyorsun kelimelerini biraz dikkatli seç dingonun yeri değil burası lütfen

Yorum

19" orjinal insignia hafif offsetli jantlarımın görüntüsünden çok memnunum. üstüne para verseler başka bir markanın 19" jantlarını getirip de arabama takmam. nokta.

Yorum

hangi marka 17 jantı standart veriyor ki insigniayı ilk mar otonun genel müdüründe görmüstüm bizim passatın yanına çekti bizimki kedi yavrusu gibi kaldı tekerleri emsallerinden büyük(genel olarak)
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Maksat eliştirmek olsun işte,

Yorum

dün gece düsüdüm OPC alsaydım 20" 2.0 dizel alsaydım 19" 1.6 da 18" alırdımseviyorum jantlarımı vala bugun karsılıklı bakıstık balkondan hakkaten seviyorum 19 a gerek yok yürümücek sonra :P

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                        dün gece düsüdüm OPC alsaydım 20" 2.0 dizel alsaydım 19" 1.6 da 18" alırdımseviyorum jantlarımı vala bugun karsılıklı bakıstık balkondan hakkaten seviyorum 19 a gerek yok yürümücek sonra :P
                        Fatih abiyle bir otobana çıkmanı tavsiye ederim, yol boş olursa belki yakalayabilirsin
                        onda da 19" var
                        InsigniaTEAM

Yorum

İns ins bi bulsuma yapsak iyi olcak iste aradaki farkları görürüz hem 19 18 farkını anlatırım

Yorum

haftaya hava durumuna göre birşey ayarlayacağız, yeri burası değil ama mekan önerin olursa buluşma bölümüne yazabilirmisin.
                            ben İstanbul'lu olmadığım için birşey diyemiyorum önerilere göre ortak bir yer belirleriz.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar ben de buluşma için ok derim.
                              Aracım nerdeyse 1 yaşına gelecek Ve hala topluca gruptakileri ile görüşemedik.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X