Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Mustang'e karşı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Mustang'e karşı

5 boy volkan abi alir

Yorum

Mustang alir Gibi gorunuyor
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Volkan Bey bu kadar insignia sahibini mahçup etmez bence...
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          50 de hemen asilma Volkan'im
          2.viteste gereksiz pati ile ugrasmayalim
          Onun vites oranlarini bulamadim ama ikinin en verimli oldugu yerdir 50 km

Keske 80 - 200 yapsaydin
          Bir vites degisimi ile olay biterdi

Ha bir de kaputu aciP motoru kontrol et son anda ne olur ne olmaz
          Doğru diyorsun hakancım 2 den 3 e atarken vites te kaçırabilirim ama patiye kalmam 2 de lastiklerim çok iyi adapazarı hendek otobanının asfaltı iyi 2 de düzgün asfaltta çok iyi kopuyor o yüzden 2 de yapalım dedim ama vites atma dez avantaj olurmu sence

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
            Volkan Bey bu kadar insignia sahibini mahçup etmez bence...
            valla etmek istemem mehmet bey .. beygir gücü çok yüksek değil ama hacmi bir fark yaratcakmı bende merak ediyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              50 de hemen asilma Volkan'im
              2.viteste gereksiz pati ile ugrasmayalim
              Onun vites oranlarini bulamadim ama ikinin en verimli oldugu yerdir 50 km

Keske 80 - 200 yapsaydin
              Bir vites degisimi ile olay biterdi

Ha bir de kaputu aciP motoru kontrol et son anda ne olur ne olmaz
              Doğru diyorsun hakancım 2 den 3 e atarken vites te kaçırabilirim ama patiye kalmam 2 de lastiklerim çok iyi adapazarı hendek otobanının asfaltı iyi 2 de düzgün asfaltta çok iyi kopuyor o yüzden 2 de yapalım dedim ama vites atma dez avantaj olurmu sence
              2 de yolu iyi tutuyorsan sorun yok hocam
              2-3 en riski vites degisimi malum
              Orada sen sakin ol yeter bence 85 kmh en iyi nokta
              Onun motor homurtusuna ya da yumusak suspansiyonundan kaynaklanan sahlanisina aldirma
              3 den sonra arayi acmanin keyfini cikar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                ben bu arabayı kullanırsam ve geçilirsem kimden yana olacaksanız bendede insignia var ne olacak benim halim geçtiğimemi yanayım geçildiğimemi yanayım haha haha haha haha
                corvette camaro derken mustang olmuş anladığım kadarı ile çok güzel araba Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun dileklerimi ilet arakdaşına abi
                valla doğru diyosun emre bitane darbesiz corvette bulamadık ya neyse buda yeter araba bi homurdanıyor bı duyacan inan bende merak ettim bu işin sonu ne olacak
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  ben bu arabayı kullanırsam ve geçilirsem kimden yana olacaksanız bendede insignia var ne olacak benim halim geçtiğimemi yanayım geçildiğimemi yanayım haha haha haha haha
                  corvette camaro derken mustang olmuş anladığım kadarı ile çok güzel araba Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun dileklerimi ilet arakdaşına abi
                  valla doğru diyosun emre bitane darbesiz corvette bulamadık ya neyse buda yeter araba bi homurdanıyor bı duyacan inan bende merak ettim bu işin sonu ne olacak
                  Abi bu araba 4.0 Gt diye gecmiyormu bunun ancak düz vitesleri 210 - 215 bg arası oluyor yoksa bunların 4.0 Gt leri çok güçlü araçlar anlamadım valla,
                  birde bu aracın ağırlığı ne ?

Yorum

bunların gt si daha güçllü emre onla hiç kapışamayız

Yorum

motor hacmi ne olursa olsun önemli olan devir bandı boyunca verimliliktir.yoksa konu bir kilo demirmi bir kilo pamuk mu ağır sorusu gibi olur.yüksek torku tüm performans devri boyunca veren araç ile sadece son devirde veren araçlar aynı max. beygir ve max.torka sahip olsalarda tüm devir bandında yüksek tork veren araç kazanır.yani insignia alır bence.

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Bu araç 4.0Gt versiyon 200-225 ps lik kg olarak insigniadan hafif 1550 kg civarı ama ne olursa olsun insignia en az 3 boy diyorum

Yorum

You can see the Mustang 4.0 (210 BHP)accelerating and reaching top speed. We tested it in Death Valley, California

hele makine böyle gidiyorsa ki 210 hp diyor, insignia tur bindirir ...volkana falan da gerek kalmaz ceketini koltuğa bıraksa yeter

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa

hele makine böyle gidiyorsa ki 210 hp diyor, insignia tur bindirir ...volkana falan da gerek kalmaz ceketini koltuğa bıraksa yeter
                            Niye abi fena değil 8 sn civarı 100 e cıkıyor makine ?

Yorum

eğer kalkış yaparlar ise 0-100 arası hemen hemen kafa kafaya gider 120-130 dan sonra insignia acmaya başlayacak...

Yorum

9 saniye civarı ölçtüm ben de. Insignia dünyasını ağlatır
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X