50 de hemen asilma Volkan'im
2.viteste gereksiz pati ile ugrasmayalim
Onun vites oranlarini bulamadim ama ikinin en verimli oldugu yerdir 50 km
Keske 80 - 200 yapsaydin
Bir vites degisimi ile olay biterdi
Ha bir de kaputu aciP motoru kontrol et son anda ne olur ne olmaz
Doğru diyorsun hakancım 2 den 3 e atarken vites te kaçırabilirim ama patiye kalmam 2 de lastiklerim çok iyi adapazarı hendek otobanının asfaltı iyi 2 de düzgün asfaltta çok iyi kopuyor o yüzden 2 de yapalım dedim ama vites atma dez avantaj olurmu sence
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
50 de hemen asilma Volkan'im
2.viteste gereksiz pati ile ugrasmayalim
Onun vites oranlarini bulamadim ama ikinin en verimli oldugu yerdir 50 km
Keske 80 - 200 yapsaydin
Bir vites degisimi ile olay biterdi
Ha bir de kaputu aciP motoru kontrol et son anda ne olur ne olmaz
Doğru diyorsun hakancım 2 den 3 e atarken vites te kaçırabilirim ama patiye kalmam 2 de lastiklerim çok iyi adapazarı hendek otobanının asfaltı iyi 2 de düzgün asfaltta çok iyi kopuyor o yüzden 2 de yapalım dedim ama vites atma dez avantaj olurmu sence
2 de yolu iyi tutuyorsan sorun yok hocam
2-3 en riski vites degisimi malum
Orada sen sakin ol yeter bence 85 kmh en iyi nokta
Onun motor homurtusuna ya da yumusak suspansiyonundan kaynaklanan sahlanisina aldirma
3 den sonra arayi acmanin keyfini cikar
ben bu arabayı kullanırsam ve geçilirsem kimden yana olacaksanız bendede insignia var ne olacak benim halim geçtiğimemi yanayım geçildiğimemi yanayım haha haha haha haha
corvette camaro derken mustang olmuş anladığım kadarı ile çok güzel araba Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun dileklerimi ilet arakdaşına abi
valla doğru diyosun emre bitane darbesiz corvette bulamadık ya neyse buda yeter araba bi homurdanıyor bı duyacan inan bende merak ettim bu işin sonu ne olacak
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
ben bu arabayı kullanırsam ve geçilirsem kimden yana olacaksanız bendede insignia var ne olacak benim halim geçtiğimemi yanayım geçildiğimemi yanayım haha haha haha haha
corvette camaro derken mustang olmuş anladığım kadarı ile çok güzel araba Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun dileklerimi ilet arakdaşına abi
valla doğru diyosun emre bitane darbesiz corvette bulamadık ya neyse buda yeter araba bi homurdanıyor bı duyacan inan bende merak ettim bu işin sonu ne olacak
Abi bu araba 4.0 Gt diye gecmiyormu bunun ancak düz vitesleri 210 - 215 bg arası oluyor yoksa bunların 4.0 Gt leri çok güçlü araçlar anlamadım valla,
birde bu aracın ağırlığı ne ?
motor hacmi ne olursa olsun önemli olan devir bandı boyunca verimliliktir.yoksa konu bir kilo demirmi bir kilo pamuk mu ağır sorusu gibi olur.yüksek torku tüm performans devri boyunca veren araç ile sadece son devirde veren araçlar aynı max. beygir ve max.torka sahip olsalarda tüm devir bandında yüksek tork veren araç kazanır.yani insignia alır bence.
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
Yorum