abi düz değilde virajlı bir yol seç bence, viraja sen rahat girersin ama o giremez
bekleyip görelim sonuç ne olacak urock
cagrı virajlı yolda da gidemiyorki volkan fatih abi hep öyle diyor ben şahit değilim ama haha haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
abi düz değilde virajlı bir yol seç bence, viraja sen rahat girersin ama o giremez
bekleyip görelim sonuç ne olacak urock
cagrı virajlı yolda da gidemiyorki volkan fatih abi hep öyle diyor ben şahit değilim ama haha haha haha haha
fatih anca konuşur emrecim gel diyorum sabiha gökçenin orda çok güzel virajlar var pilojını göreyim diyorum girdiğim viraja aynı hızda gir kazanmış sayacam diyorum ne gelen var ne giden haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Silindir başına 2 valfi olan motorlar alt devirlerde daha canlıdır o yüzden mustang ilk öne fırlar hız arttıkça motorlar devirlenince insignia arayı kapatır.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum