Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hey maşallah be süper olmuş abi bende sadece vitesin kenarındaki boncuklara takıldım onun dışında on numara olmuş güle güle kullan Şafak abi...İkitellide nerdesin abi?
Hey maşallah be süper olmuş abi bende sadece vitesin kenarındaki boncuklara takıldım onun dışında on numara olmuş güle güle kullan Şafak abi...İkitellide nerdesin abi?
bir masraf daha çıkartıyımmı OPC spor pedallar eksik bunda rolleyes ihihi ihihi
için rahat olsun çağrı fiyata dahil ellerinde yokmuş sipariş verildi düz vites için var da otomatik için yokmuş.daha konuşulupda yapılmayan eksiklikler var kapı kollarında ledler geri görüş kamerası değişecek pedal seti gelecek vites topuzu değişecek.
bir masraf daha çıkartıyımmı OPC spor pedallar eksik bunda rolleyes ihihi ihihi
için rahat olsun çağrı fiyata dahil ellerinde yokmuş sipariş verildi düz vites için var da otomatik için yokmuş.daha konuşulupda yapılmayan eksiklikler var kapı kollarında ledler geri görüş kamerası değişecek pedal seti gelecek vites topuzu değişecek.
vayyy vayyy tr sayılı insigniaların arasına girecek bu dolulukta ve bu gidişle maşallah...
Yorum