Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC VE LED

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPC VE LED

Orjinal yazı sahibi: iatros
    Safak abi hayırlı uğurlu olsun dün canlı canlı gördük beyaz kaplanı dediğin gibi iç aydınlatmalar çok harika oldu güle güle kullanmak nasip etsin Allah cümlemize
    Ömürcüm nasılsın.Saol temennilerin için.Sen ne yaptın hallettin mi led işini.

Yorum

Özgün kardeşim merak etme yakında ankarada da bunun gibi bir çalışma olacak.Ayrıca bunların bir çoğunu şu an yaptıtabiliriz Opiste.benim iç aydınlatmaları sağolsun Burak gönderdi Odaktan burda yaptırdık.Full ledli şu an .Kapı altlarına kadar.sen istediğin zaman söyle biz OPİS müdürü Ufuk beyle bunları konusur hallettiririz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Abi hayırlı olsun çok güzel olmuş Allah kazadan beladan korusun...
        saol muratcım hepimizi .Dün kulaklarını çınlattık tarıkla senin jantların güzelliğiyle ilgili. Kaplana yakışırmı diye.

Yorum

Bu arada Şafak bey hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Aracınızı uzun seneler güle güle kullanın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
            hayırlı olsun
            teşekkürler ilginize

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
              Çok teşekkürler bilgi için, Odak çok güzel bir iş çıkarmışa benziyor, Ankara'da da keşke onlar gibi bir servis olsa.

Araç çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın.
              teşekkür ederim özgün.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Bu arada Şafak bey hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Aracınızı uzun seneler güle güle kullanın.
                Utku bey çok teşekür ederim .Hepimiz için geçerli olur umarım bu temenniler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                  Orjinal yazı sahibi: iatros
                  Safak abi hayırlı uğurlu olsun dün canlı canlı gördük beyaz kaplanı dediğin gibi iç aydınlatmalar çok harika oldu güle güle kullanmak nasip etsin Allah cümlemize
                  Ömürcüm nasılsın.Saol temennilerin için.Sen ne yaptın hallettin mi led işini.
                  Hallettim bende beyaz beyaz sık oldu acaba vitesin yanına bendemi kırmızı yaptirsaydim diye düşünüyorum şimdi ve geri kalan tüm Sari ışıkları
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                    Abi hayırlı olsun çok güzel olmuş Allah kazadan beladan korusun...
                    saol muratcım hepimizi .Dün kulaklarını çınlattık tarıkla senin jantların güzelliğiyle ilgili. Kaplana yakışırmı diye.
                    Abi dün bende geldim servise fakat seninle karşılaşamadık. Jantlar güzel olur elbette ama bence orjinal devam edersen daha bütünleşmiş olur. Tekrar hayırlı olsun...

Yorum

Hayırlı olsun Şafak Bey,dün bende Odaktaydım,fazla bekleyemedim..İnşaallah canlısını görürüz birgün
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

şafak bey hayırlı olsun, maşallah çok güzel olmuş...

Yorum

Şafak Bey , çok güzel olmuş...
                          Güle güle kullanın..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Hayırlı olsun Şafak Bey,dün bende Odaktaydım,fazla bekleyemedim..İnşaallah canlısını görürüz birgün
                            umarım yakın zamanda görüşmek nasip olur bülent bey.

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                            teşekkürler hasan bey dün tarık bey sizinde kulaklarınızı cınlattı ama konuyu unuttum valla.

Orjinal yazı sahibi: TOGI
                            Şafak Bey , çok güzel olmuş...
                            Güle güle kullanın..
                            çok teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              teşekkürler hasan bey dün tarık bey sizinde kulaklarınızı cınlattı ama konuyu unuttum valla.

tarık bey sağolsun beni çok sever şaka bi yana Allah razı olsun, her türlü nazımızı çekiyorlar....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Özgün kardeşim merak etme yakında ankarada da bunun gibi bir çalışma olacak.Ayrıca bunların bir çoğunu şu an yaptıtabiliriz Opiste.benim iç aydınlatmaları sağolsun Burak gönderdi Odaktan burda yaptırdık.Full ledli şu an .Kapı altlarına kadar.sen istediğin zaman söyle biz OPİS müdürü Ufuk beyle bunları konusur hallettiririz.
                                Bende bu ayna altı aydınlatmasından istiyorum.Umarım en kısa zamanda Ankara da bununla ilgili çalışma sonuçlanır.
                                2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                                X