Safak abi hayırlı uğurlu olsun dün canlı canlı gördük beyaz kaplanı dediğin gibi iç aydınlatmalar çok harika oldu güle güle kullanmak nasip etsin Allah cümlemize
Ömürcüm nasılsın.Saol temennilerin için.Sen ne yaptın hallettin mi led işini.
Özgün kardeşim merak etme yakında ankarada da bunun gibi bir çalışma olacak.Ayrıca bunların bir çoğunu şu an yaptıtabiliriz Opiste.benim iç aydınlatmaları sağolsun Burak gönderdi Odaktan burda yaptırdık.Full ledli şu an .Kapı altlarına kadar.sen istediğin zaman söyle biz OPİS müdürü Ufuk beyle bunları konusur hallettiririz.
Safak abi hayırlı uğurlu olsun dün canlı canlı gördük beyaz kaplanı dediğin gibi iç aydınlatmalar çok harika oldu güle güle kullanmak nasip etsin Allah cümlemize
Ömürcüm nasılsın.Saol temennilerin için.Sen ne yaptın hallettin mi led işini.
Hallettim bende beyaz beyaz sık oldu acaba vitesin yanına bendemi kırmızı yaptirsaydim diye düşünüyorum şimdi ve geri kalan tüm Sari ışıkları
Abi dün bende geldim servise fakat seninle karşılaşamadık. Jantlar güzel olur elbette ama bence orjinal devam edersen daha bütünleşmiş olur. Tekrar hayırlı olsun...
Özgün kardeşim merak etme yakında ankarada da bunun gibi bir çalışma olacak.Ayrıca bunların bir çoğunu şu an yaptıtabiliriz Opiste.benim iç aydınlatmaları sağolsun Burak gönderdi Odaktan burda yaptırdık.Full ledli şu an .Kapı altlarına kadar.sen istediğin zaman söyle biz OPİS müdürü Ufuk beyle bunları konusur hallettiririz.
Bende bu ayna altı aydınlatmasından istiyorum.Umarım en kısa zamanda Ankara da bununla ilgili çalışma sonuçlanır.
2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum