Arkadaşlar 3 günün sonunda opel odak ın katkılarıyla aracımı teslim aldım ama ancak fotoları yeni koyabildim.Burak bey'e ve Tarık bey'e Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Ayna altı ışıklandırması hakkında bilgi, fiyat ve fotoğraf verebilir misiniz?
odakta tüm aydınlatmalar 600 tl tuttu ayna için ayrı fiyat sormadım açıkcası .Karanlıkta çekeyim yeni resimde daha güzel görünür
Peki nasıl bir işlemle yapıldığını biliyor musunuz? Stock ayna delinerek mi, ayrı ayna mı takılıyor, ayrı ayna altı mı takılıyor, elektriği tam nerden çekiyor vs..?
'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav '15 BMW 118i LCI
Ayna altı ışıklandırması hakkında bilgi, fiyat ve fotoğraf verebilir misiniz?
odakta tüm aydınlatmalar 600 tl tuttu ayna için ayrı fiyat sormadım açıkcası .Karanlıkta çekeyim yeni resimde daha güzel görünür
Peki nasıl bir işlemle yapıldığını biliyor musunuz? Stock ayna delinerek mi, ayrı ayna mı takılıyor, ayrı ayna altı mı takılıyor, elektriği tam nerden çekiyor vs..?
Stock ayna delinerek içine led takılıyor.Kilitlere bağlı aynı tavan ledleri gibi kilidi açınca yanıyor yolununuz aydınlatıyor.Kilidi kapatınca yavaş yavaş kapanıyor.
Safak abi hayırlı uğurlu olsun dün canlı canlı gördük beyaz kaplanı dediğin gibi iç aydınlatmalar çok harika oldu güle güle kullanmak nasip etsin Allah cümlemize
Yorum