Valla Volkan ne diyeyim.Sonu yok bu modifiyenin diyecem ama sen dibini görecen gibi gözüküyor.Beni de yanında çekmenden korkuyorum arkadaşım. Zaten hanıma insigniateam dedim mi kaşı gözü ayrı oynamaya başlıyor.Neyseki arabaya yaptıklarımızı beğeniyor.Sen yine döktürmüşsün .Tebrik ederim.
Valla Volkan ne diyeyim.Sonu yok bu modifiyenin diyecem ama sen dibini görecen gibi gözüküyor.Beni de yanında çekmenden korkuyorum arkadaşım. Zaten hanıma insigniateam dedim mi kaşı gözü ayrı oynamaya başlıyor.Neyseki arabaya yaptıklarımızı beğeniyor.Sen yine döktürmüşsün .Tebrik ederim.
500 hp olana kadar devam
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Volkan ismin gibi araban var
cayır cayır yanıyor
4.vites hızlanması kopardı beni
Allah seninle kapışanlara kolaylık versin
Hocam birşey soracam engine ve wheel power nasıl aynı görünüyor ?
ortalama %13 kayıp vardır diye biliyorum
Volkan ismin gibi araban var
cayır cayır yanıyor
4.vites hızlanması kopardı beni
Allah seninle kapışanlara kolaylık versin
Hocam birşey soracam engine ve wheel power nasıl aynı görünüyor ?
ortalama %13 kayıp vardır diye biliyorum
fazlası vardır 13 düşük bir oran
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
aynen öyle hocam
ama tekerlek gücü 234 ve motor gücü 260 falan da olabillir
0-200 25sn lerde
bu arada 1 km (eger sayac bir azizlik yapmadıysa) de bu surelerde bitiyor olağanüstü değer
aynen öyle hocam
ama tekerlek gücü 234 ve motor gücü 260 falan da olabillir
0-200 25sn lerde
bu arada 1 km (eger sayac bir azizlik yapmadıysa) de bu surelerde bitiyor olağanüstü değer
o eski dyno çıktısı hakancım daha sonra büyük intercoler komple egzoz sistemi yeni bir yükleme yaptım ama dynoya daha sokmadım .. şafakcım yazılım atınca senin arabaya bende yaklaşmam yazılım atılmadan bi deneme yaparız videosunu siteye atarız yazılımdan sonraki denemenin videosunu atmayız siteye ama haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum