Duyuru

Collapse
No announcement yet.

0-200 yeni test

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 0-200 yeni test

arkadaşlar baskı balatam bitmeden bir hızlanma videosu ekledim hava soğuk olsaydı birazdaha farklı olurdu iyi seyirler bakalım hızlanmayı beğencekmisiniz

Bu veriler üzerine 70 mm komple egzost sistemi ve artı yeni bir yazılım daha eklendi ve sonuç yukardaki gibi süperrrr

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: 0-200 yeni test

Bu kadarmı gidiyor haha haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok iyi...
      F30 Sport+

Yorum

Daha ne olsun beah =))

Yorum

0-100 8 sn
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

ewet volkana bı 0 - 100 8 sn daha evvelden 7.5 sn dı! bu arada araba ılk kalkısta patı cekıyor sonra hıc cekmıyor sanırım volkan abı nasıl oluyo oyle ben 2 vıteste kokledıgım zaman tc ısıgı yanıp sonuyo patıye gırıyor araba sende nasıl gırmıyor sasırdım abı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              ewet volkana bı 0 - 100 8 sn daha evvelden 7.5 sn dı! bu arada araba ılk kalkısta patı cekıyor sonra hıc cekmıyor sanırım volkan abı nasıl oluyo oyle ben 2 vıteste kokledıgım zaman tc ısıgı yanıp sonuyo patıye gırıyor araba sende nasıl gırmıyor sasırdım abı
              asfalt kalitesi çok önemli emre burası havalimanı yolu asfaltı iyi birde lastiklerim iyi

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Yeni 250 hp insigniaların 0-100 hızlanması 7,5 saniye olarak gözüküyordu, 234 hp ile bu veri, en azından kağıt üzerinde normal gözüküyor.

Bu hızlanma keşke stock halde iken gerçekleşebilseydi araçlarımızda, sanırım bunun için dsg + dar tabanlı lastik + arkadan itiş ......gerekiyor
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

anladım abı tsk ederım bende denıcem bakalım kac snde olcak! ama 4000 den sonra tc ısıgı yanıp sonuyo araba hızlanamıyor 5000 e kadar en ıyısı kapatmakmı acaba!

Yorum

araç hızlanması güzel devir saati tıpkı race motorsikletlere benzemiş yanlız merak ettiğim konu sprint booster varmı araçta ?

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                      araç hızlanması güzel devir saati tıpkı race motorsikletlere benzemiş yanlız merak ettiğim konu sprint booster varmı araçta ?
                      evet var zafer herkesede tavsiye ederim

Yorum

ibre yag gibi akıyor maşallah,opc gibi hızlanıyor(abartı değil )
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

çok güzel abi Allah kazasız belasız kullandırsın, sanırım +iman gücü de mevcut

Yorum

Çok tehlikeli bir araba bu arkadaşlar,
                            sürüş karakterim değişti
                            Fatih bey, Volkan bey gibi kullanmaya başladım

Yorum

350Nm, 234bg blink :/ huh urock hey maşallah... İbre ters dönecek mübarek... clapclap

Yorum

İşleniyor...
                              X