arkadaşlar bunun nasıl olucağını hep merak ediyordum, işlerin sakinliğinde sıkıntımı gidermek için amatörce bi çalışma yaptım, fotoladıktan sonra yapışkan folyoları söktüm hemen, fakat sökerken sağolsun taş izlerini kapatmak için yaptığım nokta rutuj boyalarının kepsi folyoda kaldı yeniden rutuj yaptım bende, fotolara yorumlarınızı bekliyorum, sizlerin yorumlarınıza göre profosyonelce uygulama yaptırabilirim ama benim içime pek sinmedi açıkçası
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
amatörce bi çalışma....
Collapse
X
-
Ynt: amatörce bi çalışma....
Hasan Abi ben senin yerinde olsam, şu ızgarayı, sis farlarının yanlarını ve plaka altındaki çıtaları parlak siyah yapardım. Tavan kaplaması ile birlikte güzel bir uyum sağlıyacağına inanıyorum. Bugün başka bir araçta gördüm beyaz araçlara parlak siyah çok yakışıyor.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Ynt: amatörce bi çalışma....
Resme bakarken kaputa da devam etsek nasıl olur diye düşünüyordum ki Çağrı paylaşmış.Bence güzel değil çok güzel olmuş.Eğer Çağrı'nın paylaştığı resim gibi olucaksa ki bu ürünün dokusu çok güzel duruyor.Sizin yaptığınız parlak(piano lake vari) renk değil de böyle mat olursa güzel olur.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
Yorum