20 likler guzel yakisiyor volkan zevk meselesi evet benim hosuma gidiyor birde kullanan arkadaslarimiz var ve sorun yasamiyorlar
murat beyin aldıklarını ben çok beğendim onlarda 20 lik miydi
Öncelikle hayirli olsun abi. Beyaz araca yaptiklarinizin hepsi cok yakisiyor gule gule kullanin. Benim jantlarim irmscher ve 20" biraz dikkattli kullanmak gerekiyor fakat arabayada ayri bir guzellik katiyor bende sizin aldiginiz yaylarla birlikte kullaniyorum. Ben kendi adima cok memnunum.
teşekür ederim muratcım .Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.Burdan hiç kötü haber duymayız umarım.
yaylı ve yaysız yani orj arasındaki farklar nelerdir ? birde aracın yeni hali fotolarınıda görsek
Zafer kardeşim aradaki tek fark 3,5 cm indi araba.Artık arkadan bakınca böbrekler gözükmüyor.Virajlara daha güvenli giriyorum.Biraz konfordan ödün veriyor ama çok değil ben daha sert bekliyordum ama güzel oldyu.Çok dikkat çekmiyor.
Abi 20" jant evet biraz daha dikkat gerektiriyor ama dikkat her zaman iyidir Abi'm yakışır canavara artık 20 jantlar tabi yaylarla birlikte 19 kantlarda kafi gelebilir Buda değerlendirilmeli yay takılı olunca her jant daha büyük ve camurlugu daha iyi dolduruyor...
Şafak abi öncelikle maşallah diyelim, hayırlı olsun çok güzel işler yapmışsınız, yapacaklarınızıda heyecanla bekliyoruz. Forumun en hızlısı konusuna 1 hafta içinde bir nokta geliyor gibi Abi bu arada chip işleminden sonra performans balatası ve diskini tavsiye ederim, herşeyden önce güvenlik
Şafak abi öncelikle maşallah diyelim, hayırlı olsun çok güzel işler yapmışsınız, yapacaklarınızıda heyecanla bekliyoruz. Forumun en hızlısı konusuna 1 hafta içinde bir nokta geliyor gibi Abi bu arada chip işleminden sonra performans balatası ve diskini tavsiye ederim, herşeyden önce güvenlik
Kazasız belasız sürüşler
teşekkürler Onur arkadaşım.Darısı senin başına.Hepsini sıraya sokmaya çalışıyorum.Emreninde dediği gibi hepsini bitirip şimdi ne yapayım diye düşünmek istemiyorum.Sindire sindire.
Yorum