Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opc body kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opc body kit

Fiyat Belli mi? Ben Sadece Ön Tampon İçin Aramıştım. Ön Tampona Panjur Hariç 2900 Fiyat Almıştım. Arka Tamponu Sorduğumda da Herşeyiyle 5000 leri Bulabilseceği Söylenmişti. Bi de Fiber Değil Diye Biliyordum. Fibermiymiş Tamponlar??

Yorum

Evet tamamen fiberden yapiliyor ama farkli birkac materyel daha karistirip yapiyorlar ve esnekligi sagliyorlar. Ömer'im dikkatli kullanirsan bisey olmaz diyemeyecegim daha iki gun önce bmw jip geldi arka tampona tikladi yani yapacak bisey yok. Ayrica iki tampon icin 5.000 tl buyuk para az bisey daha ekledinmi orjinal alirsin. Orjinali icin kampanya falan bekleyecegiz artik.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Evet tamamen fiberden yapiliyor ama farkli birkac materyel daha karistirip yapiyorlar ve esnekligi sagliyorlar. Ömer'im dikkatli kullanirsan bisey olmaz diyemeyecegim daha iki gun önce bmw jip geldi arka tampona tikladi yani yapacak bisey yok. Ayrica iki tampon icin 5.000 tl buyuk para az bisey daha ekledinmi orjinal alirsin. Orjinali icin kampanya falan bekleyecegiz artik.
        anladım abicim, geçmiş olsun, evet sen dikkat etsen başkası etmiyor işte, sıkıntı orda bu fiyat sadece ön ve arka tampon mu abi, yani marşpiye ve bagaj üzeri spoiler var mı? bi de işçilik dahil fiyat mı? ben geçen izmir egemde sordum 11 diyorlar abi bi de işçilik düşün yani

Yorum

5000 Tl İki Tampon Değil. Ön Tampon Panjur Hariç Herşeyi İle 2900, Arka Tampon da 5000 e Yaklaşır Denmişti. Panjur Dahil Toplam 8500 Leri Buluyor. Ama Bu Bilgi Eski. Arka Tampon İçin Yeni Fiyat Almadım. Belki Daha Ekonomik Olabilir.

Yorum

Zaten bu fiyatlara orjinali ayarlayabiliyoruz. Yani tamponlariniz verilerek benim bildiim 7000 lira civarina zaten orjinalleri yapiliyor..

Yorum

İlanda Henüz Eski Konfigrasyon Fiyatı Var. Yakında Öğreniriz Yeni Fiyatı.

Yorum

Arkadaşlar opc kaplan dişi body kitin arka tampon çalışmasıda tamamlanmış sanırım paşa tuningte. Kitin fiyatı boya montaj dahil 4.900 tl. Bana biraz pahallı geldi replica bir body kit için. Eğer yaptırmak istiyen varsa toplu bir fiyat alabiliriz.

Yorum

Yorum

az önce firmadan levent bey ile görüştüm, malzeme örgü destekli fiber malzemeden dedi, yeterince dayanaklı olduğundan bahsediyor,

fiyatta biraz daha bişiler yapılabilir dedi , hatta toplu alım yapılacaksa daha da birşeyler yapılır şeklinde konuştuk. birebir replica tamponlar fark yok dedi. (yakından görmekte de fayda var tabi)

boya ve kuruması, egzoz kısmı, montaj vs. ertesi güne teslim ediliyor araç.

tahminim belli bi rakama ulaşılırsa 4000 tl gibi herşey dahil fiyat alabiliriz. ben kendi maddi durumumu organize edebilirsem ve yaptırmak isteyenlerle kendi içimizde de organize olursak gidip güzel bir pazarlıkla çözelim bu işi derim...
                    2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

İşleniyor...
                    X