Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opc body kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opc body kit

uğrayıp sadece meraktan opc kit için fiyat aldığım bir bayi 14.000 tl fiyat verdi. Hemen opc tamponları taktırasım geldi

gerçekten soygun gibi fiyatlar, yedek parçadan kazanılırda bu kadarda kazanılmaz ayıptır...

2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

14000 TL???
      yuh diyorum, şurada 4-5 ay oldu olmadı 8500 küsüre taktırdığım....

Yorum

makas,106GTi,Egsoz,Ankara,Dikmen,GTİ,106,Peugeot,Konya yolu,Başkent,Drop it low,Kat Deluna,Seat leon,

opc jantlı leon

Yorum

Jantların Kalıbına Göre Araba Değil, Jantlar Başka Araba Başka Gidiyor. OPC Corsa Nürburgring e Bile Büyük Geliyor Bu Jantlar. Yakışırsa Insignia ya Yakışır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
            uğrayıp sadece meraktan opc kit için fiyat aldığım bir bayi 14.000 tl fiyat verdi. Hemen opc tamponları taktırasım geldi

gerçekten soygun gibi fiyatlar, yedek parçadan kazanılırda bu kadarda kazanılmaz ayıptır...

hangi bayi verdi bu fahiş fiyatı .Yuhhhhhhh.Şaka falan yapmış herhalde

Yorum

dün paşa tuning ön ledi opc tampon yan marşbiyeller arka bagaj çıtası cam üstü cıtası 3.000tl verdiler çok uygun gibi
              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Abi yakında arka opc tamponuda yapıcaklarmış ilanda öle belirtmişler toplanıp gitsek yine fiyatı aşağıya çekebiliriz
                2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                  Abi yakında arka opc tamponuda yapıcaklarmış ilanda öle belirtmişler toplanıp gitsek yine fiyatı aşağıya çekebiliriz
                  Arka tampon da dahil olursa yaptırmak istediğim seçeneklerden arasında bu body kit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emreyy_
                    Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                    Arka tampon da dahil olursa yaptırmak istediğim seçeneklerden arasında bu body kit
                    İlanda yakında dahil ediceklerini yazmışlar dahil olduğunda kadroyu toplıyıp indirirmimizi sağlıyıp uygulata biliriz
                    2016 w205 AMG

Yorum

Beyler Merhaba.
                      İlandaki Ön Panjur Çok Hoşuma Gitti. Aracı Kaba Saba Göstermiş, Daha Kaslı Gibi. Aslında Parlak Parçalar da Mat Krom Olsa (Bagaj Kapağındaki de) Bana Göre Aracı Şıklıktan Sportifliğe Doğru Daha Çok Taşıyacak.
                      Neyse Konuyu Dağıtmadan Sormak İstiyorum, Bu Ön Panjurun Menşeyini Bilen Varmı Acaba İçimizde.
                      İyi Haftalar.

Yorum

bu arabayı bildim bileli satılık eskiden İstanbul'daydı sanırım, Gedizlerde felan fotoğrafı var.
                        panjuru da muhtemelen el yapımı çünkü öyle bir üretim yok.
                        InsigniaTEAM

Yorum

İlanda "LANSİA PETEKLERİ" Demiş. Ön Panjura Yordum Bu Açıklamayı Ama Nette Bulamadım. Her Halde OPC Panjurunda Eksiltme Yapmış. Fakat Kaslı Göstermiş Yazdığım Gibi.

Yorum

Lancia'nın bir arabasının petek ızgarası olabilir. ama petek ızgara netten satılıyor zaten http://www.eliftuning.com/Tuning-uru...ra-Panjur-1966
                            bu arabada orjinal panjurun alt çıtalarını kesip petek ızgara yapmışlar. eli yatkın biri yapabilir.
                            ama genel olarak sağdan soldan toplama bir araba, çamurluklara da M5 ızgarası koymuş ne alakaysa
                            InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar insignianın şu an için makyaj durumu hali hazırda gözükmüyor. Donanım haberde ki haber http://www.worldcarfans.com/11108093...elift-rendered siteden alıntı yapılarak verilmiş. worldcarfans ın sayfasında insignianın altındaki yazıda david kiss adlı kişinin 09.08.2011 tarihinde fhotoshop la yaılmış olan resimi diye biliyorum. Bu sitede dünya araba fanları olarak gelecek araçların bilgisini veriyor.

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                              X