Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opc body kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opc body kit

Beyler Merhaba. Bu Günlerde OPC Kitlerle Fazlaca Haşir Neşir Olduğumdan Sahibinden de OPC Diye Yazıp Tarattım. Karşıma Böyle Bir İlan Çıktı. Alet 2011 Model, Sadece 9000 de, Kırmızı (Ne Olursa Olsun Kırmızı Her Zaman Kışkırtıcı Olmuştur) ve Fiyat 120.000 in Altında. Bu Araçla İlgili Bilgisi Olan Var mı İçimizde Acaba? Ve Duygu Düşüncelerinizi Beklerim. Benim Duygu ve Düşüncem; Manyak Alet ve Kuşku Doğuracak Kadar Ucuz...?!?!?

Yorum

Yorum

Bu araç istanbul parktaki kullandığımız kırmızı araç olabilir'.. Ben o zaman incelesigimde on tamponunda çatlak ve bazı yerlerinde hasar vardı... Ama fiyat gercekten düşük....

Yorum

Himm. Bunu Öğrenmek Lazım. Ben de Bursada Kaza Yapan ve Bu Yüzden İşine Son Verilen Servis Elemanının Sürdüğü Genel Müdür Aracı Olabilir mi Diye Şüphelenmiştim.. Yıkaması İçin Kendisine Verilmiş, O da Yıkadıktan Sonra Nedir Bu 325 Beygir Diye Kendini Tutamayıp Bi Tur Atan Elemanın Yaptığı Kaza..

Yorum

O aracı biliyorum beyaz opc 35 plakalı sayın Özcan kekliğin aracı ... O araç satıldı ... Bu kırmızı büyük ihtimal benim dediğim araç ...ama bu aracın sıfırı 210 bin bu 120 bin bı gariplik var...

Yorum

Kendine Tahsis Edilen Araç Olmayabilir. Bana Kırmızı Denmişti Serviste, Çok Net Hatırlıyorum. Hatta Hiç Unutmam Kurulan Cümle "Ufak Tefek Sıyrıklarla Kurtarmış Ama Rezil Etmiş Kıpkırmızı Arabayı" Şeklindeydi. Bahsettiğim Olay da En Fazla 4-5 Ay Kadar Önce Yaşanmış. Valla Arayıp Sormaya Çekiniyorum Niyeti Bozarım Diye. Servise Gidecem Ama Bu Günlerde. Seceresini Çıkarttırırım O Arabaysa. Bakalım..

Yorum

Özcan Keklik'in aracı sürekli değişiyor, bu kırmızı da onlardan biri. bende İstanbulpark'da bunu sürmüştüm, aracın Özcan Keklik'e ait olduğunu yanımızdaki eğitmen pilotta söylemişti.
                arabanın üstünden birsürü kişi geçti, kimbilir kaç sefer bakıma girdi ama fiyat uygun olunca bunlar görmemezlikten gelinebilir ihihi
                ötv zammından önce sıfırı 130.000'di o durumda bu araç mantıksız oluyor ama şuan sıfırı çok para olduğu için düşünülebilir.
                InsigniaTEAM

Yorum

"ama fiyat uygun olunca bunlar görmemezlikten gelinebilir" Coşku da Böyle Verilir.. Önce Secere. Türkiyede Kaç Tane Kırmızı Var ve Nerelerde Çıkacak Ortaya. Ayrıca Bu Kırmızı O Kırmızı mı Bu Da Öğrenilir. Alınsa da Alınmasa da Forumu Yanlış Bilgilendirmemek Adına Secere Şart.. Ama Fiyat Çok Şaşırtıcı Hakkaten. Hani "Pazarlık Yok" Bile Dese, Önüne 110-115 Atılıp Alınabilir. Belki Daha Bile Az...

Yorum

Türkiye'de OPC çok az sayıda ve her bayi getiremiyor. bu bilgiye ve büyük bayilerin dediğine bakarak bayiden sıfır satışı yapılan tek OPC Ali abinin kırmızı ST'si diye biliyorum. onun haricindeki tüm OPC'ler Opel Türkiye'ye aitti.
                    bunların içinde benim bildiklerim beyaz renk sedan 35tkf32 (çok test edildi ve el değiştirdi şuan İstanbul'da olmalı)
                    kırmızı sedan yukarıda ilanı var
                    ve beyaz renk ST

hemde OPC ilanındaki galeri Opel Türkiye'nin araçlarını satıyor, yani forumda zaman zaman bahsi geçiyor bu arabaların zaten, bunlar ilk zamanlar genel müdürün kullandığı ardından test sürüşleri için kullanılan araçlar.
                    InsigniaTEAM

Yorum

Himmm. O zaman Bu Arabaya Yeşillenmenin Anlamı Yok. Teşekkürler Bilgi Paylaşımı İçin.

Yorum

bu aracı biz sürdük abi, çeşmeye de geldi, aracın kazası yok, fakat afedersiniz hoşafı çıkmış bir araç, test sürüş aracı bu, turbo arızasından turbosu değişmiş bir araç, 80'e verirse alınır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                          Himmm. O zaman Bu Arabaya Yeşillenmenin Anlamı Yok. Teşekkürler Bilgi Paylaşımı İçin.
                          ama dediğim gibi bu fiyata bazı şeyler görmemezlikten gelinebilir ihihi
                          InsigniaTEAM

Yorum

Göz ün Bile Görme Dediği Şekilde.... Havalar Isınsın Bi, İzmir e Bu Araba İçin Bile Gidilir. Akşama da Kordon Keyfi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                              Göz ün Bile Görme Dediği Şekilde.... Havalar Isınsın Bi, İzmir e Bu Araba İçin Bile Gidilir. Akşama da Kordon Keyfi...
                              bekleriz abi, birlikte bakar test ederiz

Yorum

Teşekkür Ederim Davet İçin. Gelirsem Mutlak Haber Veririm.

Yorum

İşleniyor...
                                X