Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opc body kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opc body kit

Arkadaslar merhaba

Opc tarzı body kiti normal rakamlara nasıl yaptirabiliriz bu konuda Tavsiyeye ihtiyacım var. Birçok başlık var ama 10.000 tl vermek istemiyorum.

Teşekkürler
    Opel İnsignia 1.6T siyah dvd800 sunroof

Ynt: Opc body kit

0 ken yapınca 8000 fln diyolar Bu arada bugun showroomda bi araç gördüm. Ustunde OPC body kit vardı. sunroof fln görmedim. 80000Tl idi...

Yorum

Zekeriya kardesim istanbulda istanbul garage gibi body kit ypan firmalar var.buralaa plastik degil ama kaliteli fiberden yaptirabilirsin.ayrica opc bod kit 10000 degil 8000 t civarinda hatta senin tmponarin sorunsuzsa daha uygun bir fiyati var

Yorum

İstanbul Garaje ABS plastikten de döküyor diye duymuştum sanki yanlış da biliyor olabilirim. ama kaliteli fiber bile olsa değmez bence.
        büyük ihtimalle şuan kalıp yoktur o yüzden 2 tampon 2 marşpiyelin kalıp + fiber işçiliği ürünlerin servisteki satış fiyatından çok farklı tutmaz. üstüne OPC tamponlardaki ızgara bölümlerini yine servisten almak lazım ki bu tür ufak tefek şeyler tahmin edilemeyecek kadar dünyanın parası tutuyor genelde.
        hepsini göze alsanız bile tampon bir kere fiber olacak, aracın üstünde emanet gibi duracak, orjinalin yerini tutmaz.
        o yüzden en sağlıklı çözüm hiç uğraşmadan servisten tedarik etmek fiberi ancak custom tasarımlarda yada ufak tefek tampon altı ek işlerinde son çare olarak tercih edilmeli bence.

Odak'ta kampanya vardı, OPC bodykit 7.000 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam
        InsigniaTEAM

Yorum

4 tane 19"(Emre abidekilerden değil açık renk olan) OPC jant ne kadar bilgisi olan var mı?
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            4 tane 19"(Emre abidekilerden değil açık renk olan) OPC jant ne kadar bilgisi olan var mı?
            Yanlış hatırlamıyorsam tanesi 700 tl civarıydı..

Yorum

opc kit her insigniası olan istiyor ama araba parası gibi

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Yani yine 10000 TL oluyor en azından OPC...Belki ilerde biraz ucuzlar da biz de yaptırabiliriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                  Yani yine 10000 TL oluyor en azından OPC...Belki ilerde biraz ucuzlar da biz de yaptırabiliriz
                  satarken sökersin haha haha haha haha ihihi ihihi oleyy oleyy

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

OPC body kit araçlarımıza çok yakışmakta ama fiyatıda alınabilcek düzeyde değil, böle olması bi taraftan iyi, ucuz olsa herkes alıp taksa ne kıymeti kaldı, OPC body kit + Opc panjur + opc jant + lastik +opc direksiyon, vites topuzu, pedallar.... toplamda 20000 lirayı bulmakta, bence hiç ama hiç gereği yok, çok param olsaydı olurdu ama çok param olsaydı bu seferde bu aracın 1.6 modeline binmezdim zaten, gerç OPC ye binerdim, böle bi sıkıntı kalmazdı, zaten şuan gerçek bi opc aracın 2.el değeri 80000 lira civarı, ne gerek var 20000 sadece tamponuna jantına vercen, üzerine aracını koy gerçek opc al....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      OPC body kit araçlarımıza çok yakışmakta ama fiyatıda alınabilcek düzeyde değil, böle olması bi taraftan iyi, ucuz olsa herkes alıp taksa ne kıymeti kaldı, OPC body kit + Opc panjur + opc jant + lastik +opc direksiyon, vites topuzu, pedallar.... toplamda 20000 lirayı bulmakta, bence hiç ama hiç gereği yok, çok param olsaydı olurdu ama çok param olsaydı bu seferde bu aracın 1.6 modeline binmezdim zaten, gerç OPC ye binerdim, böle bi sıkıntı kalmazdı, zaten şuan gerçek bi opc aracın 2.el değeri 80000 lira civarı, ne gerek var 20000 sadece tamponuna jantına vercen, üzerine aracını koy gerçek opc al....
                      zaten herkes aldı abi bide ucuz olsa yolda normal Insignia göremeyiz haha
                      Vectra zamanında 5-6.000 tutuyordu aynı bodykit; tamponlar, marşpiyeller, spoiler vs.
                      ama bu zamana kadar 1 tane bile Vectra'sını tamamen OPC'ye çevirmiş kimseyi görmedim. sadece OPC spoiler yada nadirde olsa OPC arka tampon takılıyor.
                      Insignia Opel için çok şeyi değiştirdi
                      InsigniaTEAM

Yorum

insigniasini Cakma opc yapan Baska milletlerde var mi acaba turklerden Baska
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Vardır tabiki.Neden olmasın ki?Sonuçta fabrika aksesuar bölümünde satıyor bunları.Diğer ülkelerde fiyat daha uygun olacağı için daha çok bile olabilir

Yorum

Ben hic gormedim
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              zaten herkes aldı abi bide ucuz olsa yolda normal Insignia göremeyiz haha
                              Vectra zamanında 5-6.000 tutuyordu aynı bodykit; tamponlar, marşpiyeller, spoiler vs.
                              ama bu zamana kadar 1 tane bile Vectra'sını tamamen OPC'ye çevirmiş kimseyi görmedim. sadece OPC spoiler yada nadirde olsa OPC arka tampon takılıyor.
                              Insignia Opel için çok şeyi değiştirdi

ben bi tane biliyorum, hep odakta duruyor, plakası SAM 61, serviste tanımayan yok...

Yorum

İşleniyor...
                              X