Plakalık kullanmayı sevmeyenlerden biri de benim. ancak plakayı tampona yapıştırmaya da kıyamıyorum ihihi
biraz farklılık olsun ve kullanışlı olsun dedim, tampona metal yada plastik parça vidalayıp üstüne plakayı yapıştıracaktım, internette değişik birşey gördüm yapıyım dedim.
Reklamcıdan piano black pleksi aldım, ölçüsünü alıp dremel ile kestim.
(bu noktada kesinlikle lazer kesim öneriyorum, elle yapılacak iş değil )
Pleksi kolay kırılan ve çatladığı anda çöpe atacağınız bir malzeme bu yüzden altını üstünü iyi desteklemek gerekiyor.
Arabanın arka plakalığında zaten kendi süngeri vardı, üzerine pleksiyi koyup vidaladım. vida deliklerinin etrafını da süngerledim.
Plaka yapıştırırken silikon yeterli ama yapışana kadar sabit kalması için çift taraflı bant kullanmak gerekiyor.
Plakanın altında su tutmaması için I I I şeklinde yapıştırdım (silikon da aynı şekilde)
Akşama doğru plakayı yapıştırdım. ne olur ne olmaz diye birde üstten bantladım ihihi
Sabaha kadar bu şekilde kurudu.
Sabah bantları söküp projenin benim için önemli noktası olan sticker'ı yapıştırdım cool
Bugün akşama doğru da ön plakayı yaptım.
Önde destek olmadığı için önce sünger yapıştırdım ve pleksiyi vidaladım.
Yine I I I şeklinde çift taraflı bant ve silikon uygulayıp yapıştırdım.
biraz farklılık olsun ve kullanışlı olsun dedim, tampona metal yada plastik parça vidalayıp üstüne plakayı yapıştıracaktım, internette değişik birşey gördüm yapıyım dedim.
Reklamcıdan piano black pleksi aldım, ölçüsünü alıp dremel ile kestim.
(bu noktada kesinlikle lazer kesim öneriyorum, elle yapılacak iş değil )
Pleksi kolay kırılan ve çatladığı anda çöpe atacağınız bir malzeme bu yüzden altını üstünü iyi desteklemek gerekiyor.
Arabanın arka plakalığında zaten kendi süngeri vardı, üzerine pleksiyi koyup vidaladım. vida deliklerinin etrafını da süngerledim.
Plaka yapıştırırken silikon yeterli ama yapışana kadar sabit kalması için çift taraflı bant kullanmak gerekiyor.
Plakanın altında su tutmaması için I I I şeklinde yapıştırdım (silikon da aynı şekilde)
Akşama doğru plakayı yapıştırdım. ne olur ne olmaz diye birde üstten bantladım ihihi
Sabaha kadar bu şekilde kurudu.
Sabah bantları söküp projenin benim için önemli noktası olan sticker'ı yapıştırdım cool
Bugün akşama doğru da ön plakayı yaptım.
Önde destek olmadığı için önce sünger yapıştırdım ve pleksiyi vidaladım.
Yine I I I şeklinde çift taraflı bant ve silikon uygulayıp yapıştırdım.
Yorum