Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprint Booster isteyen arkadaşlar

bizim araçlar normal yakıyor, benzin pahalı olduğu için çok görünüyor fakat bizim araç normal yakıyorsa, Audi A6 2.0 TDI 177 bg multitronic ve 1660 kg araç ortalama nasıl 5 litre yakabiliyor

Yorum

Benim arkadaşımda var A6 7-7,5 lt den az yakmıyor diyor o da basmazsa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Benim arkadaşımda var A6 7-7,5 lt den az yakmıyor diyor o da basmazsa...
        vallahi abi ben kağıt üzerindeki verilerin yalancısıyım, sitesinde ş.içi 6 ş.dışı 4 ortalama 5 yazıyor, tabii ki kağıt üzerindeki veriler hiçbir zaman tutmaz ama, yani çok garip bişey ve arabanın 0-100 ivmelenmesi 8.2 sn...

Yorum

Evet arabanın gidişi güzel ama fiyatıda güzel...

Yorum

vallahi abi öyle, bizim donanıma yakın bir donanım almaya kalksan 80 bin euro gözden çıkar ama motorunu hakkaten takdir ettim...

Yorum

Aradaki fiyat farkıyla yakıt alsan 20 sene rahat binersin herhalde bizim araçlara..

Yorum

Aradaki fiyat farkıyla yakıt alsan 20 sene rahat binersin herhalde bizim araçlara..

Yorum

Arkadaşlar konu nereye geldi haha haha haha haha Bu arada artık isteyenler kararını versin biz de artık alıma geçeceğiz arkadaşlar....

Yorum

Emre kardesim sanirim kimse eklenmiyor.sen gerekli konusmayi yapabildiysen yavas yavas alima gecelim.....

Yorum

utku kardeşim 4 kişimi ozaman
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Vallahi biri benim arkadas bir onla yarin konusayim. Emre ile de konusup okeyleselm.diger arkadasa da heber verelim 4 olsun.sen olabilir son fiayati al da konusalim......

Yorum

Araci alirken FlexRide'li almak konusunda tavsiyede bulunan tüm forum ahalisine, su anda daha da minnet sunuyorum.

Aracı pek agresif kullanmam ama kimi zaman insignia sahipleri olarak hepinizin yakından tanıdığı şeytan dürtüyor.

Yav bir sürüş bu kadar zevkli olur. Kırmızı gösterge olayı hoş atraksiyonlar ama asıl guzel olan o tepkime, performans ve yol tutuşu.

Bir yeni kasa S80 D5'le kapisirken gaza gelip 200'le viraja daldık. S80 çaresiz hız kesti. Açıkcası ben de tirstim ama savrulmadan aldı virajı. bı daha yanıma yaklaşmadı zaten. (bu olay ornek davranış değil biliyorum)

İste o zaman dedim alet budur

Diğer guzel yani ise tür modu. 6. Vites, 140'a sabitle, tur moduna ayarla, 10 saatlik yol sonunda, hiç yorulmadan inebiliyorsunuz araçtan.
                          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                          Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
                            Araci alirken FlexRide'li almak konusunda tavsiyede bulunan tüm forum ahalisine, su anda daha da minnet sunuyorum.

Aracı pek agresif kullanmam ama kimi zaman insignia sahipleri olarak hepinizin yakından tanıdığı şeytan dürtüyor.

Yav bir sürüş bu kadar zevkli olur. Kırmızı gösterge olayı hoş atraksiyonlar ama asıl guzel olan o tepkime, performans ve yol tutuşu.

Bir yeni kasa S80 D5'le kapisirken gaza gelip 200'le viraja daldık. S80 çaresiz hız kesti. Açıkcası ben de tirstim ama savrulmadan aldı virajı. bı daha yanıma yaklaşmadı zaten. (bu olay ornek davranış değil biliyorum)
                            yeni arac alacak olup üye olan arkadaşlara hep söylüyoruz ama işin birde maddi boyutu var belirli bütçe koyuluyor haliyle flex vsvs derken fiyat aşıyor ama olması ayrıcalık...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Sprint booster isteyene arkadaşlara daha ucuz fiyatlı bir alternatif. Bu arada nasıl bir cihaz olduğunu daha önce duymadım herhangi bir araştırma yapmadan linki paylaşıyorum.

Yorum

Sprint booster isteyene arkadaşlara daha ucuz fiyatlı bir alternatif. Bu arada nasıl bir cihaz olduğunu daha önce duymadım herhangi bir araştırma yapmadan linki paylaşıyorum.
                                Aynı sistem ama daha pek yaygınlaşmamış bir marka olduğu acık tek artısı elektronik göstergesi gibi gözüküyor burdan tabi fiyatıda
                                hangi ülke üretimi olduğuda önemli sprint booster Yunanistan menşeli...
                                ben sprinti kullanmay başladım gayet güzel...

Yorum

İşleniyor...
                                X