Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprint Booster isteyen arkadaşlar

utku kardeşim sprınt bosterı kesinlikle tavsiye ederim şu an aracımda büyük intercoler 70 mm komple egzoz sistemi stage 3 yazılım var ama sprınt bosterı açtımmı fark çok değişiyor gel arabamı kullan farkı kendin gör kesinlikle tavsiye ederim ... bu arada mert kardeşim terbiyeli efendi bir kardeşimizdir genç kardeşlerimizin hemen üstlerine gitmiyelim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkancim zaten yazilim sonras hemen taktiracagim.zaten o adar cok ovuldu ki.ayrica benim aracima ilgili hissettigm tek eksikligin ilaci sprint boosterda.

Yorum

pişman olmassanız beyler benim eşimde saolsun arabamdan hiç inmez :-) bana gecen diyorki bu düğmenin üstü kırmızı olunca neden bu direksiyona hakim olamıyorum diyor kaldır onu araba durmuyacak gibi geliyor diyor bende bunun üzerinde ışık yanmassa rahat kullanırsın diyorum oda arabaya bindiği gibi kapatıyor hemen sprint booster ı :-)
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Benim arac stock 130 hp.bazen fazla gaz verdiğimde hakim olamıyorum zaten direk patiye giriyor .birde bunu taktığımda tahmin bile edemiyorum haftada bi lastik değiştiririm artık

Yorum

Bende düşünmeye başladım bu sprint boosterı vallahi billahi, etkisini burada bile gösterdi, konunun atmosferi "redline" oluverdi hemen haha haha haha

İşin şakası bir yana, nasıl motora yazılım atarken fabrikanın koyduğu toleranslardan gereğinden fazla uzaklaşmamaya dikkat ediliyorsa, aynı şey aracın gaz tepkimesi konusunda da geçerli midir? Sonuçta motorun güç ayarları gibi gaz tepki süresini de bilinçli olarak belirli bir seviyede tutuyor üretici firma. Peki bu seviyenin en fazla ne kadar dışına çıkılmalı ?
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
              Bende düşünmeye başladım bu sprint boosterı vallahi billahi, etkisini burada bile gösterdi, konunun atmosferi "redline" oluverdi hemen haha haha haha

İşin şakası bir yana, nasıl motora yazılım atarken fabrikanın koyduğu toleranslardan gereğinden fazla uzaklaşmamaya dikkat ediliyorsa, aynı şey aracın gaz tepkimesi konusunda da geçerli midir? Sonuçta motorun güç ayarları gibi gaz tepki süresini de bilinçli olarak belirli bir seviyede tutuyor üretici firma. Peki bu seviyenin en fazla ne kadar dışına çıkılmalı ?
              gaz pedalının bukadasr hassas olmamasının sebebi kesinlikle konfor ve yakıt .mesala ben kırmızıda kullanmıyorum pek kaza bi dokunuyorum (bu arada arabam otomotik) hemen ilerlemek istiyor şehir içinde hemen kapatıyorum iretici firma o yüzden gaza bastıgın zaman 1,2 milisaniyede beyine gidiyor o basmanın tepkisi kırmızıya getirince ise 0,2 milisaniyeye iniyor gaza basıyorsun ve anında görüntü ihihi ihihi ihihi
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ne kadar ekmek okadar köfte yakıtta artacak haliyle her şeyin bir karşılığı illaki olacak övüldüğüne göre aracının gaz tepkimesi yeterli görmeyen arkadaşlar yaptırabilir liste yapılacak konu bu kim almak isterse isim yazdırsın...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Arkadaşlar Merhaba

Ben sprint Booster yaptırdım. Ben son derece memnun kaldım . Yakıtı harcama konusuna gelince araba biraz daha sert kullanmaya başlamazsanız değişmiyor ama benim kullanımıma paralel normalde 10.1 litreden 10.2 cıktı ilk 300 km sonucum bu. Ama kesinlikle değer görüşündeyim.
                  Opel İnsignia 1.6T siyah dvd800 sunroof

Yorum

Arkadaslar kac kisi olursa olsun artik yakin zamanda alim geciyoruz.isteyenler lutfen haber versin .sonradan duymadim gormedim yok.saygilar sevgiler

Yorum

yav insignia zaten çok yakıor bunuda takarsak benzin dayandıramayızki

Yorum

çok yakmıyor benzin pahalı
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          +1.000
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

+10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Orjinal yazı sahibi: cagri
                            +1.000
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

sprint booster yakıt tüketimini olumsuz etkilememekte, hatta bilinçli kullanıldığında tasarruf sağlamaktadır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                sprint booster yakıt tüketimini olumsuz etkilememekte, hatta bilinçli kullanıldığında tasarruf sağlamaktadır...
                                +1

Yorum

İşleniyor...
                                X