Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Anladım abi siz kullanıcısınız tabi siz daha ii bilirsiniz dedigm gibi yaptırmayı düşündüğüm bir uygulama ama ilk etapta değil bir de abi senin jantlarin 18 olanı da varmış ondan taktirmayi düşünüyorum lastiği değiştirmeden uygularız bunu değil mı? uzerindekilere göre çok spor duruyor ama yaysiz güzel durur mu?
    Kardeş benim jantların 18" olanı Astra için bizim araçlara uymaz. Dediğin yay olmadan hiç birşey göstermiyor..

Yorum

Ya kardeşlerim ben bu konuyu ne diye açtım bu muhabbet nerelere geldi. Mertk kardeşim gençsin hoşşsun ancxak bu forum içinde konuşma şeklimize mümkün olduğunca dikkat ediyoruz. Sen taktıurmış ve memnun kalmamış olabilirsin ancak bunu düzgün bir şekilde ifade eder çekilirsin kenara.Ancak sen konuyu abartıp forum içinde pek de kullanmadığımız tabirleri kullanıyorsun. Bu artık parçayı kötülemekten biraz öteye geçiyor.O yüzden biraz daha dikkatli davaranırsan muhabbet bu boyutlara gelmez. Emre kardeşim senin tepkini anlayabiliyorum ama sen de derin bir nefes al da muhabbet tatlıya bağlansın. Bu arada arkadaşlar lütfen artık bu konu ile ilgili yorumlarımız parça sınırları içinde kalsın ve lütfen taktımayı düşünenleri eleştirmeyin.Sadece dezavantajlarını belirtin......

Yorum

Aynen kusura bakmayin arkadaslar sinirime verin tamemen yanlis ankatmisim istedigmi . Herkeze keyif forumlar

Yorum

Abi yanlış anlaşılmasın ben bu ürünün gercekten özelliğini merak ettigim için irdeliyorum sonuc olarak Ali Ağaoğlu değiliz ki böyle 500 tl bizim için degersiz olsun taktirani veya taktirmayani taktiracak olanı kesinlikle ve kesinlikle eleştirdiğim yok bu ürün gercekten ise yariyorsa ve su anda bu başlık altında yazılan olumlu yorumlar olumsuzlardan fazla bende bu ürünü kendi aracım için düşünüyorum ama ilk planda olmaz tabi o ayrı ilk alacağım ürün chip olur kesinlikle sonra gaz tepkisi ii olsun diye bu ürünü alırım zaten araç standart yeterince güçlü bı de bu iki uygulama ile Murat abinin dediği gibi 4. viteste tc ışığını yakarsak bu araç tadından yenmez bir de jant bulursam güzel olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Ya kardeşlerim ben bu konuyu ne diye açtım bu muhabbet nerelere geldi. Mertk kardeşim gençsin hoşşsun ancxak bu forum içinde konuşma şeklimize mümkün olduğunca dikkat ediyoruz. Sen taktıurmış ve memnun kalmamış olabilirsin ancak bunu düzgün bir şekilde ifade eder çekilirsin kenara.Ancak sen konuyu abartıp forum içinde pek de kullanmadığımız tabirleri kullanıyorsun. Bu artık parçayı kötülemekten biraz öteye geçiyor.O yüzden biraz daha dikkatli davaranırsan muhabbet bu boyutlara gelmez. Emre kardeşim senin tepkini anlayabiliyorum ama sen de derin bir nefes al da muhabbet tatlıya bağlansın. Bu arada arkadaşlar lütfen artık bu konu ile ilgili yorumlarımız parça sınırları içinde kalsın ve lütfen taktımayı düşünenleri eleştirmeyin.Sadece dezavantajlarını belirtin......
            Orjinal yazı sahibi: mertk
            Aynen kusura bakmayin arkadaslar sinirime verin tamemen yanlis ankatmisim istedigmi . Herkeze keyif forumlar
            clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaslar konuyu kitlitorum aksama semsuyeleri silecegim mert saygili ve seviyeli mesajlar atalin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Konu tekear acilmistir ifadelerimizi lutfen duzgun kullanalim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yok Utku abi ben severim Mert kardeşimi de işte bazı şeyler böyle forum ortamında yazılınca sinirlerim geriliyor bir anda biz konuştuk Mert ile art niyet aramıyoruz zaten...mesajlar silinsin herkes yazdığını silsin konu toparlansın....

Bu arada herkes kendi mesajını silsin arkadaşlar...

Yorum

Konu kapa di neyin uzatmasi beyefendi . Emreyle murat abi yuzyuze gorusmuslugumuz var biz biz sekilde konusup hallettik onlar bana buyukluklerini gosterdiler her konuya beni elestirme artik suan ortada hicbisi yokken hemde lutfen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                      her sinirlenen istediğini yazsa burası nasıl olurdu mert yazıların çok dikenli ve haddini aşan tarzda son günlerde bu durum nedir ? sanmaki her üye sakin sabırlı ve anlayışlı olmayabilir...
                      Tamamdır Zafer abi konu kapanmıştır arkadaşlar konu haricinde yazılan mesajların bir an önce ... ile değiştirilmesi ve daha sonra moderatörün temizlemesi uygun olacaktır aramızda böyle şeyler olabilir duyarlılıkla hareket edelim...

Yorum

ok emre

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                          ok emre

Zafer abi mesajlarımızı kendimiz düzenliyoruz böyle durumlarda konuların kilit altına alınması yerine kendimiz duyarlılığımızı gösterip kendimiz düzeltiyoruz bu konu ile ilgili yazdığımız mesajları ... olarak düzelttik biz abi sana zahmet sende yaparsan daha güzel olur

Yorum

Her neyse abilerim en güzeli parası olan bu uygulamayı yaptırmalı değil mı? Ama fiyat konusunda bize verdigimiz o 500 kusur tl'yi unutturacak değil mı? Bir de bu uygulama kesinlikle dugmeli değil mı? Sonucta babam da bu aracı kullanıyor o sevmez böyle seyleri eski haline kesinlikle geri dönüşü olması lazım düğme ile

Yorum

Evet beyler oncelikle herkese tesekkur ediyorum bu anlayisli tavrindan dolayi. Zaten bundan en cok ben uzuldum .fatih hocamla d konustum ve olayi hallettigimizi ve acmasini rica ettim.kendisi d sagolsun beni kirmadi. Biz burda gercekten bir aileyiz ve aile icinde kavga olur ancak hemen sonrasinda muhabbet dah kuvvetli olur.bizim de bundan sonraki muhabbetimiz daha kuvvetoi olacak.oncelikl omercim senin soylediklerinde hicbir anormal sey yok dolayisiyla yanlis anlasilcak birsey de yok,zafer kardesim de bizi dusunerek uyariarda bulunmus ona da tesekkurler. Bu arada urun dugmeli ve ayarlanabilir, bence omercim fatih hocamin yayainladigi ilk sayfadaki tanitim goruntusunu ve onun yabanci versiyonunu bir seyret belki senin icin aciklayici olur. Herkese sevgi saygi

Yorum

Evet beyler oncelikle herkese tesekkur ediyorum bu anlayisli tavrindan dolayi. Zaten bundan en cok ben uzuldum .fatih hocamla d konustum ve olayi hallettigimizi ve acmasini rica ettim.kendisi d sagolsun beni kirmadi. Biz burda gercekten bir aileyiz ve aile icinde kavga olur ancak hemen sonrasinda muhabbet dah kuvvetli olur.bizim de bundan sonraki muhabbetimiz daha kuvvetoi olacak.oncelikl omercim senin soylediklerinde hicbir anormal sey yok dolayisiyla yanlis anlasilcak birsey de yok,zafer kardesim de bizi dusunerek uyariarda bulunmus ona da tesekkurler. Bu arada urun dugmeli ve ayarlanabilir, bence omercim fatih hocamin yayainladigi ilk sayfadaki tanitim goruntusunu ve onun yabanci versiyonunu bir seyret belki senin icin aciklayici olur. Herkese sevgi saygi
                                eyvallah abi çok sağol açıklama için... ben burda kimseyi kırmak istemem ya burda ortam çok güzel gerçekten biz birlikte ve 180 BG(!)'lerimizle ok güçlü bir aileyiz

bu arada volkan abi, senin de açıklamanla artık ciddi ciddi düşünce aldı beni sprint booster olayını

Yorum

İşleniyor...
                                X