Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Zaten o tarihe kadar daha sayi ortaya cikmaz.biz de chip sonuclarin burda ayrica paylasiriz.sayimizi yuksege getirmezsek fiyat 20 ila 50 lira arasinda yukselir......
    Yine de zafer kadesim dusuncelerinden dolayi tesekkurler.biz de deiklerii degerlendirmeye alip karar verçegiz.bu arad benim bildigim sitemizin en guclu 1.6 sina sahip volkan kardesimde de sprint var v o da cok memnun

Yorum

Bu sprint booster dan Captiva'ya lazım o pedala bastıktan sonraki gecikmeyi yaşıyorum ama taktıramam orası ayrı bir konu
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu cihaz yuzunden trafikte arac stop etti kac kere bos alet 500 tl ler flan vermeyin allah askina parcayi aldiginizda bumu diceksiniz zaten cokgereksiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
          önce chip letin sonra gerekli görürseniz yaptırırsınız...
          Zafer abi chipi 700e mı yaptırdınız? Eğer öyle ise ilk modifiye bence chip olması lazım yalnız Murat abinin yazdığı olaylar da güzele benziyor 4 viteste tc ışığını yakmak güzel bir his olsa gerek gösterge ışıklarına da bir ayar geçtik mı nerdeyse flexride i yakalamış oluyoruz direksiyon ve suspansiyonu etkilemiyor ama olsun ya bence bu sistem gereksiz pahalı 100 200 tl bisey yapsalar da millet nasiplense

Yorum

Sprintbooster filexiden cok fazla tepki veriyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ama chip olmadan kullanmaya değer mi? birbirine yakın fiyatlar, chip daha öncelikli olması lazım abi sanki
              InsigniaTEAM

Yorum

700 tl ye yaptırdım ömer işi uzatmaya gerek yok isteyen istediğini yaptırsın istediği yere yaptırsın her koyun kendi bacağından asılır

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

+30 bg ve tork için bence 700 tl çok mantıklı 500 kusur lira ile sadece gaz tepkisini arttırmak ilk etapta aracıma yaptıracağım bir modifiye değil chip madem bu fiyat ilk sprint booster yaptırmak bence çok makul değil hani 100 200 olsa neyse de

Yorum

ömer zaten araçlarımız çok yakıyor chip + Sprintbooster derken km de 1000 tl yi bulacak bu gidişle gerek duyan arkadaşlar yaptırsın ben almim

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

valla beyler ben daha önceki arabamı chiplettim sonra bu aleti bi takalım gaz tepkimesi demişlerdi bende fiyatını duyunca yok takma bırak buna bu parayı kesinlikle vermem demiştim sonra abi bi takalım beyenmessen hemen cıkarırım dedi arabaya 1/2 dk içinde taktı arabanın o gaz yemesine inanamadım bence olmassa olmaz ve kesinlikle hatta şiddetle tavziye ediyorum bu arada eskiden düğmesizdi yani hep kırmızı moddaydı kalkışlar ve karlı yolda rahatsız ettiği için üretici firma bir düğme ekledi 1.basma düğme yeşil renk oluyor (benim kullandığım mot şehirler arasında kullanıyorum) 2.basmada kırmızı reng spor modda arabayı tanıyamassınız 3.basmada kapalı trafiğin yogun oldugu durkalk yogun oldugu yerlerde arabanın eski hali yani
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Abi biraz psikolojiklik payı da var gibi hani 500 kusuru verdim araba inanılmaz olmalı gibi bir durum da var mı? önce chip yapalım da sonra sprint booster, ilk chip ilk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          Abi biraz psikolojiklik payı da var gibi hani 500 kusuru verdim araba inanılmaz olmalı gibi bir durum da var mı? önce chip yapalım da sonra sprint booster, ilk chip ilk
                          Ömer kardesim denemeden karar vermeyin burda olay tamamen beklentilerinizle alakali ben boosteri chipten once uyguladim ve inanilmaz derecede degisim yasadim hatta kapattigim zaman araba gitmiyormus gibi geliyordu. Bunun psikolojik olmadigini kullaninca anlarsin.

Yorum

Anladım abi siz kullanıcısınız tabi siz daha ii bilirsiniz dedigm gibi yaptırmayı düşündüğüm bir uygulama ama ilk etapta değil bir de abi senin jantlarin 18 olanı da varmış ondan taktirmayi düşünüyorum lastiği değiştirmeden uygularız bunu değil mı? uzerindekilere göre çok spor duruyor ama yaysiz güzel durur mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              Ömer kardesim denemeden karar vermeyin burda olay tamamen beklentilerinizle alakali ben boosteri chipten once uyguladim ve inanilmaz derecede degisim yasadim hatta kapattigim zaman araba gitmiyormus gibi geliyordu. Bunun psikolojik olmadigini kullaninca anlarsin.

sprint boosterı taktıralı yaklaşık 3 ay oldu, şuan o kadar alıştımki, hiç kapatmıyorum hep kırmızı modda aktif, hatta varlığını bile unuttum, geçenlerde küllüğü açınca aklıma geldi, kapattım, araba resmen gitmiyor, gaz yemiyordu, çok farkettiriyor gerçekten....

Yorum

Arkadaşlar bu konu yanlış anlaşılmasın.tabii ki isteyen taktırır isteyen taktırmaz.Benim bu konuyu açmamdaki neden topluca hareket edince tane başına belli oranda karlı alıyoruz.Ha istemeyen varsa istemesin zaten bu parçanın herkesin yorumunu açık bir özelliği var.Kimi arabam bastığı anda gaz yesin beni mutlu etsin diyor kimi yaaracım zaten yeterli performansta daha fazla gaz yemesin ve bu şekilde kalsın der. Zaten hiçbirimiz taktuırmak zorunda değiliz.Chiple ilgili yorum yaparken de aralarındaki farkı vurgulamak istedik.Ama sanırım yanlış anlaşıldı.Ben başından beri chipe sıcak bakıyorum.Ancak aralarında farklılık olduğunu8 da belirtmek istedim.Neyse daha önümüzde zaman var .isteyen arkadaşlarla bu konuda irtibattta olalım derim.saygılar sevgiler

Yorum

İşleniyor...
                                X