Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Evet arkadaşlar ne zamandır araştırmasını yaptığımız sprint boosterla igili en sonunda bir sonuca ulaştık gibi.Bu aralar euro fiyatları yüznden çok uçuk fiyatlar piyasada dolşamakta.Birazcık araştırıp düzceden Emre arkadaşımızın da katkılarıyla çok sayı için 530 lira fiyat aldık. Almak isteyen arkadaşlar bildirirse bu konuyu kısa zamanda halledeceğiz.saygılar sevgiler
    Şimdiden almayı düşünenler:
    1- Trabzon61
    2- Diadavidoff
    3- beyazguvercin41
    4- suat

Ynt: Sprint Booster isteyen arkadaşlar

Montaj dahilmi ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Monatjı ankarada rahat yaptırırız.İstanbulda da burağa sorarız.Ayrıca benim bildiğim çok kolay montajı.Youtube da montajı gördüm acayip kolaydı haha haha haha haha haha

Yorum

evet arkadaşlar montajı okadar kolayki gözlerinizi kapatın bi bakmışınız takmışınız ihihi ihihi işin şakası hemen bahsedeyim montajını gaz pedalının dibindeki soketini cıkarıyorsunuz araya sprint booster takıyorsunuz bukadar basit bişey zaten aleti görseniz bumu yapacakmış şimdi benim arabanın gaz tepkimesine bişeyler diyeceksiniz ama yanıldıgınızı 4 sn sonra anlıyacaksınız yanlız beyler bu fiyatı toplu alım sağlıyabilrisek alabiliriz ona göre
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

chipli araclara gerek yok sanırım

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Sprin booster farKli birsey yanliz.aracin chipli olmasindan farkli olarak gaz tepki suresini degistiriyor. Bir cok chipli bmw ve mercedeste var benim bildigim.gazin tepki suresini 0.8 den 0.2 snyeye kadar indirebiliyor.

Yorum

listeye benide eklermisiniz...
              1.6Turbo Sport/Premium olimpik beyaz+sanroof+flexi+ergosprkoltklar+dvd800...

Yorum

Kısaca gaz pedalı amplifikatörü, en ufak pedal değişimlerinde dip gaz sinyali yollar sinir sistemi merkezine..
                Chiple alakası pek yok..
                Tasvip etmediğim bi olay.

Yorum

Bende kesinlikle tavsiye ederim chiplede kullanıyorum ben inanılmaz keyifli...

Yorum

abi şimdi benim de ilgimi çeken bir ürün bu fakat anlamadığım, bizim gazın tepkisini arttırıyor, dokunduğumuzda daha fazla gaza basıyormuş gibi hissettiriyor, tamam da, gazı dibine dayadığımızda ne tepki veriyor? eğer gaza az dokunduğumuzda tam gaz tepkisi veriyorsa, ben bu ürünü takmam hızlı gitmek istediğim zaman gazı dipler giderim sprint boosterın bana artısı nedir? ekstra bg de yoksa çok gerekli bişey mi? 530 tl'ye değer mi?

Yorum

Bir kaç artısını söyleyeyim

1-Kalkışlarda ve trafikte gazlamalarda size ekstra bir çeviklik kazandırıyor
                      2-dik rampalarda aracı kaldırırken zorlandığınız zaman devreye alırsanız aracınız zorlanmadan çıkacaktır

Eksisi

1-Fazla yakıt yakar
                      2-Fiyatı bu fiyatın üzerinde birazda ha verirseniz Chip yaptırabilirsiniz ve en az 30 hp kazanırsınız

Olursada güzel oluyor aracın tepki vermesi hızlanıyor http://vimeo.com/18173928

Yorum

Şimdi Fatih abicim kalkista tam gaz verirsek ekstra cevikligi zaten kazanmış oluyoruz değil mı? 530 tl ye deger mı değmez mı benim merak ettigim budur abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          Şimdi Fatih abicim kalkista tam gaz verirsek ekstra cevikligi zaten kazanmış oluyoruz değil mı? 530 tl ye deger mı değmez mı benim merak ettigim budur abi
                          trafikte kapışmayı seviyorsan işine yarar ama normal kullanıcıysan çokda önemli değil
                          bunun olayı şu, araç durduğu yerde rölantideyken dipgaz yaptığında 1 saniyede 7000 devire ulaşıyorsan bunu takınca 0,5-0,7 saniyede ulaşıyorsun mesela.
                          çünkü aracın fabrikasyon gaz tepkisi bilinçli olarak kısıtlanıyor, çoğu araçta var bu olay.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            Beklentiye göre evet işe yarıyor

Normalde dip gaz yapmakla sprintbosterli dipgaz arasında bariz fark var

Aslında Filexi olan araçlarda siprintbooster görevi yapıyor sprintboosterin 1-2 kademesine denk geliyor

Yorum

Anladım benim yapmak istediğim modifiyeler arasında aslinda ama biraz daha ucuzlarsa daha ii olur ya da benim bir ise girip çalısmam gerek

Yorum

İşleniyor...
                              X