ınsıgnıa turbo da arıza ışığı yakmayan tek xenon phılıps diye duydum doğrumudur 335 tl modacar da var daha ucuzu varmıdır
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
xenon öneri
Collapse
X
-
Ynt: xenon öneri
Orjinal yazı sahibi: ucuyorumınsıgnıa turbo da arıza ışığı yakmayan tek xenon phılıps diye duydum doğrumudur 335 tl modacar da var daha ucuzu varmıdır
-
Orjinal yazı sahibi: ucuyorumOrjinal yazı sahibi: ucuyorumınsıgnıa turbo da arıza ışığı yakmayan tek xenon phılıps diye duydum doğrumudur 335 tl modacar da var daha ucuzu varmıdır
site yönetcisi telefonda photonun phılıpsle ilgisi olmadıını söyledi garanti konusunda sıkıntılar çıkıyormuş deyince ilgilenenlere duyrulur...bende phılıps orıjınal aldım bu akşam taktırıcam,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ucuyorumOrjinal yazı sahibi: ucuyorumOrjinal yazı sahibi: ucuyorumınsıgnıa turbo da arıza ışığı yakmayan tek xenon phılıps diye duydum doğrumudur 335 tl modacar da var daha ucuzu varmıdır
site yönetcisi telefonda photonun phılıpsle ilgisi olmadıını söyledi garanti konusunda sıkıntılar çıkıyormuş deyince ilgilenenlere duyrulur...bende phılıps orıjınal aldım bu akşam taktırıcam,
photon satıcısı ürün bozulunca değiştirme yapmada sıkıntı yapıyor değişmiyormuş
Yorum
-
Philips in H serisi orijinal xenonu yok , hepsi çakma
En kaliteli HID kit Mtec D1S Type kitler
Benim istediğim far kapağını delmeden bir çözüm geliştirmek, bunun için ince slim balastlı xenonları acaba far içine sığdırabilir miyiz?
Bu kit mesela vw uzay yetkili servisinin getirttiği Space marka
Yorum
-
Şuan kullandığım kit.Çok memnunum..
Yorum
Yorum