Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"White Storm" Irmscher jant ve panjur uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: "White Storm" nano boya koruma

Murat Abi çok yakışmış çok güzel olmuş, Maşallah Allah kazadan beladan nazardan esirgesin inş. ama artık ismi değiştimenin vakti gelmiş bence, White Storm =====> BlackWhite Storm olmalı
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
      cok guzel olmus abı araban gule gule kullan kazasız belasız cok agresıf durmaya baslamıs araban cok karızma olmus sımdı
      Saol kardeşim amacım zaten agresif görünüm kazandırmak yavaş yavaş oluyor işte..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Murat Abi çok yakışmış çok güzel olmuş, Maşallah Allah kazadan beladan nazardan esirgesin inş. ama artık ismi değiştimenin vakti gelmiş bence, White Storm =====> BlackWhite Storm olmalı
        Ahmetcim teşekkürler. Allah hepimizin aracını esirgesin. İsim hakkındaki önerini düşüneceğim.

Yorum

hayırlı uğurlu olsun gördüm sonunda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Uzun zamandır jant arayışı içindeydim bu gün sonunda kararımı zorda olsa verip jantları taktırdım.Umarım sizde beğenirsiniz. Merak eden arkadaşlar vardı pek zamanım olmadığı için ayaküstü bir kaç resim çektim. Buyrun;

Her zaman farklılık yaratmak öncülüğü temsil eder. İlk defa gördüğüm bir jant hemde insignia'da zor karar vermişsiniz ancak başarılı olmuşsunuz. Çok yakışmış bence, şık durduğunu düşünüyorum aracınıza. Ve panjurunuza bayılıyorum. Çok hoşuma gidiyor siyah kalıp panjur. Yeni jantlarınızla "Low&Slow" diyorum Keyifli sürüşler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Salih
              hayırlı uğurlu olsun gördüm sonunda
              Eyvallah kardesim saol. Salih sen bu panjurun metal kismini ne yaptin duruyormu sende?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
                Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Uzun zamandır jant arayışı içindeydim bu gün sonunda kararımı zorda olsa verip jantları taktırdım.Umarım sizde beğenirsiniz. Merak eden arkadaşlar vardı pek zamanım olmadığı için ayaküstü bir kaç resim çektim. Buyrun;

Her zaman farklılık yaratmak öncülüğü temsil eder. İlk defa gördüğüm bir jant hemde insignia'da zor karar vermişsiniz ancak başarılı olmuşsunuz. Çok yakışmış bence, şık durduğunu düşünüyorum aracınıza. Ve panjurunuza bayılıyorum. Çok hoşuma gidiyor siyah kalıp panjur. Yeni jantlarınızla "Low&Slow" diyorum Keyifli sürüşler.
                İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Begendiginize sevindim karar vermek gercektende zor oldu.

Yorum

Murat abi çok hoşuma gitti güle güle kullan inşallah
                  Yalnız bir şey dikkatimi çekti

Şimdi bu resimde jantlar ön tarafa doğru / şeklinde duruyor:

Bunda ise ön tarafa doğru \ şekildetersten düşünürsek)

İkisi de / / şekilde veya \ \ şekilde durması gerek değil mi yoksa bu halde mi hepsi?
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Evet Hasan iyi bir gözlemci olduğun belli oldu...
                    Bende inceledim hepsinin ya arkaya yada öne bakması gerekiyor.
                    Sağı sola solu sağa taksan birşey farketmiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                      Murat abi çok hoşuma gitti güle güle kullan inşallah
                      Yalnız bir şey dikkatimi çekti

Şimdi bu resimde jantlar ön tarafa doğru / şeklinde duruyor:

Bunda ise ön tarafa doğru \ şekildetersten düşünürsek)

İkisi de / / şekilde veya \ \ şekilde durması gerek değil mi yoksa bu halde mi hepsi?
                      Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Evet Hasan iyi bir gözlemci olduğun belli oldu...
                      Bende inceledim hepsinin ya arkaya yada öne bakması gerekiyor.
                      Sağı sola solu sağa taksan birşey farketmiyor.
                      Haklısınız arkadaşlar bende gece dikkat ettim. Bir taraf ters olmuş Dün zamanım yoktu aceleyle çıktım servizten hiç fark etmemişim hemen gidip düzelttireyim. İlginiz,alakanız ve dikkatiniz için çok teşekkür ederim.

Yorum

Tespit doğru ama bunun diğer karşılığının olacağını zannetmiyorum, imalat aşamasında bunu düşünmemişlerdir.

Yorum

Şimdi aslında orjinal uygulamalarda da sağ ve sola dönüş yönlerini aynı yapmamış Irmscher....
                          Fotolardaki uygulama da farklı:

Yani Murat ın uygulamada doğru olabilir...

Yorum

Ben de aradım da her iki tarafından resim çekilmiş canlı uygulama göremedim ama Murat abi sorun yok gibi duruyor heralde normali böyle
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Arkadaşlar internetteki görsellere bakıldığında bendeki uygulamanın doğru olduğu gözüküyor ama çok enteresan...

Yorum

İrmscherın jantlarıda murat abinin jantlarıyla aynı duruyor üst resimde öne doğru giden eğilmeler alt taraftaki resimde arkaya doğru gidiyor irmscher böyle yapmış bunu murat abinin jantları doğru sanırım
                                2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
                                X