Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni aracımızı aldık+chipledik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni aracımızı aldık+chipledik

inşallah abi satılır en kısa zamanda

Yorum

Bence egzostu yapmalisin sesten ziyade motoru rahatlatma ve sicak havanin hemen disari salinmasi adina onemli bir durum bence cunku chipten sonra egzostlardan cikan hava daha sicak oluyor haliyle. Benden nacizhane bir oneri sana.

Yorum

hayırlı olsun.3. viteste dip gaz 4000 devirden sonra çekiş kontrol işiğı göz kırpıyormu

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Bende yapıyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
            hayırlı olsun.3. viteste dip gaz 4000 devirden sonra çekiş kontrol işiğı göz kırpıyormu
            Kırpıyorda aracı chiplettikten sonra tc devre dışı bırakıp kullanma yazılımın hakkını daha iyi vermek demektir bence

Yorum

Zafer kardeşim,ben burada gördüklerimi uyguladım sadece..Dostluk ve arkadaşlık sitede had safhada.Benim yerimde buradan kim olsa aynısını yapardı.Ne mutlu ki senin gibi değerli bir kardeşimizi daha kattık aramıza Chip olayını bende düşünüyorum ama Biraz daha zaman var..
              Kardeşim tekrar hoşgeldin
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

sende hoşgeldin tatilci abim abi araç dehşetül vahşet başımı döndürüyor mersedes sürücüsü bir arkadaş bindi bu akş hayran kaldı gücüne ....yol yok işte buralarda ama lazım olur birgün ayağımızın altında güç olsun diye chipledik iyide yapmışız tekrar herşey için tşkler yorum yazan arkadaşlarada tşkler ederim allah herkesin gönlüne göre versin

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Orjinal yazı sahibi: mustafa
                  Kırpıyorda aracı chiplettikten sonra tc devre dışı bırakıp kullanma yazılımın hakkını daha iyi vermek demektir bence
                  abi o lastiklere hiç mi acımıyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                    sende hoşgeldin tatilci abim abi araç dehşetül vahşet başımı döndürüyor mersedes sürücüsü bir arkadaş bindi bu akş hayran kaldı gücüne ....yol yok işte buralarda ama lazım olur birgün ayağımızın altında güç olsun diye chipledik iyide yapmışız tekrar herşey için tşkler yorum yazan arkadaşlarada tşkler ederim allah herkesin gönlüne göre versin
                    Bayramda yine bir yerlere kaçma planları yapıyorum Bu sefer Antalya tarafı olacak herhalde,nasıl yapsamda yolumu Dursunbey'den geçirsem
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

valla çok ters bizde dağ turizmi var buyur gel abi başım üstüne iyi geziyrosun maşallah nazar değmesin iyi tatiller abi yakışır....

Yorum

valla çok ters bizde dağ turizmi var buyur gel abi başım üstüne iyi geziyrosun maşallah nazar değmesin iyi tatiller abi yakışır....
                        Nickimi hatırlatırım
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

haklıısn babadan miras sanırım )

Yorum

haklıısn babadan miras sanırım )
                            Dahada öncelere dayanıyor sanırım,dedemin dedelerine falan
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Site üyelerinden bülent abi sağ olsun terminalden beni aracıyla alıp odak servisine gittik alacağımız araç sahibide araçla geldi araca baktırdık 2010 23 bin km de 1.6 t cosmo beyaz araç temiz çıktı satış işlemleri noter banka derken saat 3.ü buldu işlemler bittikten sonra bülent abi ve fatih abiyle aracı chipletmek için barboros ustaya gittik ve araca gerekli yüklemeyi yaptırdık bülent abi sağ olsun feribotlara kadar bana eşlik edip yolu bulmamı sağladı ramazan mubarek günde okadar hayır dua aldıki anlatamam huzurlarınızda tekrar tşk ederim bülent abi allah senden razı olsun akrabam kardeşim olsaydı anca bu kadar vakit ayırıp benimle birlikte beklerdi ilgilenirdi hakkını helal et bu arada araç dehşet yolda tutmak çok zor basmaya korkuyor insan bülent abi en kısa zamanda sende chiple ihihi )
                              Zafer abi konunun başını atlamışım gec oldu ama tekrar hem araban hemde chipin hayırlı uğurlu olsun Bülent abimizde Kraldır elinden ne geliyorsa yapmış Allah razı olsun ama sen chip konusunda yanlış yapmışın abi demedi deme

Yorum

tşkler emre bülent abide balıkesirli toprak bu arada benim 6 yıllık forum geçmişim var motorsiklet reyzing yarış tarzı diyelim oralarda takıldık feys çıkınca ortam kalmadı herkes feyse verdi kendini )iyi gaza getiririm siteyi ansızın çıkar kaybolurum )

Yorum

İşleniyor...
                                X