araca sonradan led uygulaması yaptırim diyorum orjinali gibi bire bir aynı tipte ne dersiniz olabilirmi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sonradan ekleme LED
Collapse
X
-
Ynt: sonradan ekleme LED
COsmo farında var o ledlerden orjinalde. bizim edition ların gündüz farı yeri ve şekli farklı. Ama led uyuyorsa far açılmadan denenebilir.
Servistekiler yaparız diyorlarsa bence yaptırın, güzel durur. Belki sizden örnek alıp bizler de yaptırabiliriz
Yorum
-
ben servistekilerle daha önce konuştum, boyut ve yapı olarak farklı olduklarından gündüz farı yerine ledler takılamıyor. en iyi yapılabilecek şey beyaz lamba takmak şu aşamada. viperking ve facomx in de deikleri gibi boncuk ledler inanılmaz basit ve adi duruyor.
Yorum
-
dışarda yan sanayi olarak su işi yapan kişiler onjinali gibi yaparız diyorlar fakat bu işin sonunda aracın komple far sistemi garanti kapsamından çıkıcağı kesin ayrıca farların oksitlenme yapabilme ihtimali de var çalışma sonrasında[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Arkadaşlar hem ople deki hem de audideki ledler öyle basit şekilde takılmıyor. bu ledler için de tıpkı farrlarda olduğu gibi özel reflektörler dizayn ediliyor, far yapısı vs ona göre ayarlanıyor. Zaten bu nedenle ğiyaaa sonradan yapılan ledler orjinale göre çok çakma duruyor.
bizim editionlardaki gündüz farı yerine led takılamıyorsa çok da uğraşmayın derim. Beyaz ampül takarsanız gündüz farı özelliğini kaybede diye düşünüyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: pascalsalih21Arkadaşlar aracının farlarına led taktıranla konuşmam valla, biz satıyoruz onlardan ama insigniaya değil ya yapmayın gözünüzü seviyim.
hem biz mutlu oluruz hem sizde yeni bir patent almış olursunuz...
Yorum
-
YUkarıda açıkladığım gibi, sonradan takılan şerit ledlerde orjinaldeki eflektör dizaynı olmadığından hepsi basit duracaktır. Bunun için en yiy iki çözüm:
1- Modifiye firmalarının day light li far kiti çıkarması. (Bu farlar 2004 de piayasa çıkan Astra H için bile çıkmadığına göre Ins,gia için çok ama çok zr çıkar)
2-Paraya kıyıp Cosmo farı almak (hem tuzlu hem de AFL çalışmayacak)
Yorum
-
ben size diyorum, pleksi en iyi çözüm
3-4 yaşında Insignia'm olsa çıkma far alıp (ne olur ne olmaz orjinaline dokunmamak lazım) ve pleksiden kanat şeklini yapıp 2 tane led ile de aydınlatırdım.
zaten yolu aydınlatmayacak, kendi şeklini ortaya çıkaracak.
tabi bunun için el yeteneği de lazım.
ben 3 yıldır bunlarla uğraşıyorum, birkaç aylık bir sürede halledebilirim diye düşünüyorum.
ucuza çıkma Edition farı bulursanız haber verin ihihiInsigniaTEAM
Yorum
Yorum